Rullskidpremiär

Hej!

Äntligen helg för min del, ”bara” jobbat tisdag-torsdag 10-15 denna vecka, men på fritids och utan raster. Jobbet på fritids får mig att längta till jobbet på skolan. Som tur är fick alla anställda två dagar att ta ut under terminen istället för löneförhöjning, så jag valde att ta ut en sådan imorgon. Det här med att jag inte har några raster fuckar upp min hjärna då jag inte ens är i närheten av målet med 10 000 steg när jag är hemma från jobbet. Men nu är det i alla fall tre dagars ledighet.

Imorgon ska jag till vårdcentralen på ett läkarbesök då jag igår upptäckte en knöl på ena testikeln, så nu har jag väl testikelcancer också, skönt. Har ändå inget kvar av värde då jag äger mestadels Evo. Fy fan vilket jävla helvete det senaste året varit alltså. Jag är totalt likgiltig till allt och mest less. Jag har mindre än 50% kvar av portföljen från förra årets glansdagar.

Men till något mer glädjande så har jag idag äntligen plockat ut rullskidorna. Mina Swenor-fyror har stått i förrådet och längtat efter mig hela vintern. Idag fick dom äntligen luftas! Jag hade förr om åren en regel om att inte ta fram rullskidorna innan juni, men det är inget jag kan följa numer, på grund av:

– Osäkert hur mycket jag kan springa pga min bedrövliga hälsena.

– Jag har ingen tillgång till något gym för maxstyrka/crossfit (något jag gillade att köra på vårarna förut, men vägrar betala för träning som ni vet och har ej råd pga att jag är världens sämsta investerare).

– Jag är brutalt tjock, vilket kräver träning för att motverka, då jag äter som en sumobrottare.

Det blev alltså premiär på rullskidorna idag. Två timmar stakning (32 kilometer). Jag hann åka sisådär fem minuter innan de senaste årens största fiende gjorde sig påmind: motvinden ifrån helvetet. Den gjorde mig sällskap i cirka 89,5% av turen. Skönt att något är som vanligt åtminstone. För övrigt var det ganska skönt och kul att åka. Tråkigt nog så har dajsarna på Borlänge energi som vanligt inte gjort sitt jobb då det är grus överallt, kollar man deras hemsida så är målet att vara klar den första juni(!), snacka om att vara effektiva. Det enda dom kan på det företaget är att ta betalt.

Dagens styrka blev stab-/bålstyrka.

Trevlig kväll!

Previous articleÅtta femmor @ the erg
Next articleTvå nya premiärer

Related Articles

10 x 6 minuter, mot vädrets makter

Hej. Tänk att varenda träningspass är som ett krig numer. Först med att ta sig ut, bara det är tungt nog. Därefter ska vädret ständigt...

Morgonhets på löpbandet

Hej! Idag känner jag mig nöjd med mig själv. Inte bara nöjd med att jag genomfört ett träningspass, utan också för att jag gick upp...

En stabil femmil

Hej hej! Dagarna rullar på och timmarna rullar in. Nu stängdes denna träningsvecka med en stakvända till Falun och tillbaka: På vägen till Falun åkte jag...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe