Skidåkning i kort-kort

Vilken dröm va!? Att få åka skidor i kortbyxor och t-shirt!

Hej på er!

Ytterligare ett skidpass rikare. Planen idag var att åka klassiskt på mina skins-skidor i Bergebo. Men dom bet inte så bra i det ganska så isiga föret, så efter tio minuter bytte jag till mina skateskidor och stakade resten.

Jag åkte en bana blandat mellan konstsnöspåret och en bit på Igeltjärnsvägen. Det gick hyfsat lätt i skuggan, men sög såklart där solen låg på. Jag fick ihop 90 minuter och 20,5 kilometer i alla fall. Fint pass och härligt väder!

Dagens styrkepass blev en blandning med lite av följande: gluteusövningar, TRX, kettlebell och snabbstyrka.

Ha en fortsatt fin kväll!

Related Articles

Halvlång och halvtråkig distans

Tjena, Tjena, Foto-Micke hära! Idag slog jag nog nästan rekord i att komma iväg sent på en ledig dag. Det började med att jag la...

10 x 6 minuter, mot vädrets makter

Hej. Tänk att varenda träningspass är som ett krig numer. Först med att ta sig ut, bara det är tungt nog. Därefter ska vädret ständigt...

Morgonhets på löpbandet

Hej! Idag känner jag mig nöjd med mig själv. Inte bara nöjd med att jag genomfört ett träningspass, utan också för att jag gick upp...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe