Skierg-intervaller

Jobbigt men kul!

Hej!

För exakt en vecka sedan så körde jag ett halvhjärtat intervallpass på samma maskin som idag. Då var jag less på det mesta och som vanligt delade jag med mig av det. När jag blir sådär less så tycker jag om att skriva av mig, det brukar ofta bli bättre av det.

Igår körde jag intervaller på löpbandet, idag på skiergen. Ben – överkropp, en perfekt kombination.

Jag började med tio minuter i sub 2,00-fart, med mina klassiska 20 snabba drag vid minut fyra och nio. Det för att bli lite extra varm och förberedd inför vad som komma skall.

Intervallerna blev 10 x 3 minuter i stegrande fart, med 1 minut vila:

Målet innan var precis som utfallet, tre intervaller vardera på 1,48, 1,47 och 1,46, samt en avslutning sub 1,45. Det var jobbigt redan på den första, men sen jobbade jag mig in i det. Även om det blev tuffare och tuffare så var det aldrig något tvivel om att jag skulle klara målet för dagen! Skönt!

Sessionen ute på balkongen avslutades med tio minuter till i sub 2,00-tempo. Hela passet på motstånd 8 (dragfaktor 126).

Inne så körde jag sedan lite dryg 600 repetioner av mina gluteusövningar med kroppen, gummiband och min kettlebell till hjälp, samt ett antal tåhävningar.

Bra pass!

Related Articles

Halvlång och halvtråkig distans

Tjena, Tjena, Foto-Micke hära! Idag slog jag nog nästan rekord i att komma iväg sent på en ledig dag. Det började med att jag la...

10 x 6 minuter, mot vädrets makter

Hej. Tänk att varenda träningspass är som ett krig numer. Först med att ta sig ut, bara det är tungt nog. Därefter ska vädret ständigt...

Morgonhets på löpbandet

Hej! Idag känner jag mig nöjd med mig själv. Inte bara nöjd med att jag genomfört ett träningspass, utan också för att jag gick upp...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe