Stänger träningsåret med stak

Tja!

Jaha, träningsårets sista dag är avklarad. Men inte ger jag mig för det, trots mina alla krigsskador och min gedigna ålder. Pengarna jag drar in på detta och glädjen till sporten får mig att fortsätta plåga mig till vilket pris som helst!

Idag så körde jag den här vändan:

Fint att se lite av mina vanliga träningsvägar igen efter några månader med snö. Alltid lika spännande att se om det är några nya avgrävda avsnitt med grus, eller annan skit. Det var dock fortsatt ganska bra vägar, två korta avsnitt med grus vid Alsbäck och Mellsta. Vad värre är så är det fullt med grus på varenda cykelbana, händer inte mycket där inte, även om det inte stoppar mig!

Dagen till ära så blev det 2,20 timmar och 37,8 kilometer stakning på Elpex IV. Det kändes lätt till en början, trots rejäl motvind, när vinden väl vände så var jag ganska trött och tyckte det var lite småjobbigt de sista 40-45 minuterna. Men det brukar vara kämpigt de första längre passen innan jag kommer igång, så det är bara att ställa in sig på det.

Styrkan för dagen blev TRX-pass nummer två. Fått till bra med styrka nu de sista veckorna, vilket känns bra, även om musklerna just nu är lite slitna. Förhoppningsvis har jag nytta av detta senare.

I och med detta så är nu träningsåret 2021-2022 officiellt avslutat. Denna sista vecka landade på 11,05 timmar och 149,7 kilometer. Högsta träningsmängden sedan vecka 8, känns bra!

Träningsåret landade på 623,08 timmar, fördelat på:

480,25 timmar AI

8 timmar AII

89,53 timmar AIII

16,55 timmar tävlingstid

27,55 timmar styrka

Ett helt okej träningsår ändå!

Related Articles

Halvlång och halvtråkig distans

Tjena, Tjena, Foto-Micke hära! Idag slog jag nog nästan rekord i att komma iväg sent på en ledig dag. Det började med att jag la...

10 x 6 minuter, mot vädrets makter

Hej. Tänk att varenda träningspass är som ett krig numer. Först med att ta sig ut, bara det är tungt nog. Därefter ska vädret ständigt...

Morgonhets på löpbandet

Hej! Idag känner jag mig nöjd med mig själv. Inte bara nöjd med att jag genomfört ett träningspass, utan också för att jag gick upp...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe