Två nya premiärer

Tjo!

Solen lyser och premiärerna haglar in. Idag har jag kör det första stakintervallpasset på rullskidor och även kört den sista halvtimmen av passet i barkaka. Vad gäller bar överkropp så vågade jag inte visa er det än med tanke på den bristande brännan och deffen.

Jag klev på mina Elpex 3:or och tog sikte mot riksväg 293 för att köra mina intervaller kring Vallmora och mot Smedsbo. Vägar jag ofta kör intervaller längs. Upplägget var 6 x 5 minuter, med 1,5 minut lugn åkning mellan varje.

På uppvärmningen och de första intervallerna gick det riktigt tungt, jag trodde ett tag att jag tappat allt, det har jag väl förvisso i vissa aspekter, men det visade sig sedan att vinden återigen var emot mig. På de tre sista intervallerna hade jag lite mer gynnsam vind och kunde snitta över 24 km/h på två och strax under på en. Det var ändå lovande. Känslan var brände helt okej för att vara det första intervallpasset.

Jag avslutade med lite nedåkning och kunde klocka in på 90 minuter, samt 28,6 kilometer. Väl hemma så körde jag totalt 350 repetitioner av mina kettlebell-övningar, det kändes vill jag lova!

Efter träningen åkte jag till läkaren för att kolla av pungen. Han kände också knölen, trodde inte det var något farligt, men skickade en remiss för ultraljud. Så vi får väl hoppas på det bästa, men med min tur så blir väl utfallet tvärtom.

Ha en fin fredagskväll nu!

Related Articles

Halvlång och halvtråkig distans

Tjena, Tjena, Foto-Micke hära! Idag slog jag nog nästan rekord i att komma iväg sent på en ledig dag. Det började med att jag la...

10 x 6 minuter, mot vädrets makter

Hej. Tänk att varenda träningspass är som ett krig numer. Först med att ta sig ut, bara det är tungt nog. Därefter ska vädret ständigt...

Morgonhets på löpbandet

Hej! Idag känner jag mig nöjd med mig själv. Inte bara nöjd med att jag genomfört ett träningspass, utan också för att jag gick upp...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe