Låna

Plötsliga utgifter kan komma snabbt i livet när man minst anar det och det är inte alltid man har möjligheter till att själv betala hela summan. Då är det bra att det finns möjligheter till att låna pengar, du kan låna 30 000 kronor även om du skulle ha betalningsanmärkningar. Därefter kan du i lugn och ro lägga upp en betalningsplan som passar dig efter dina förutsättningar.

Related Articles

Halvlång och halvtråkig distans

Tjena, Tjena, Foto-Micke hära! Idag slog jag nog nästan rekord i att komma iväg sent på en ledig dag. Det började med att jag la...

10 x 6 minuter, mot vädrets makter

Hej. Tänk att varenda träningspass är som ett krig numer. Först med att ta sig ut, bara det är tungt nog. Därefter ska vädret ständigt...

Morgonhets på löpbandet

Hej! Idag känner jag mig nöjd med mig själv. Inte bara nöjd med att jag genomfört ett träningspass, utan också för att jag gick upp...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe