Stakintervaller i barüber

Som jag längtat efter att endast åka i ett par shorts – nu är det ”bara” en schysst bränna och en bra deff som fattas!

Godkväll alla helgfirare!

Idag fick jag äntligen njuta av varmt väder igen. Som jag saknat det. Sjukt härligt!

Jag körde som ni förstått stakintervaller idag. Med uppvärmning och nedvarvning så blev hela passet 2 h 20 min och 45,5 km på Elpex III. Givetvis så blåste det rejält även idag, men mer än så orkar jag inte nämna.

Intervallerna var förlagda kring Vallmora, mot Valsan och tillbaka mot Smedsbo. Jag körde 20 – 15 – 10 – 5 minuter, med 4 – 3 – 2 minuter lugn åkning mellan. Kändes skapligt åtminstone, varken bu eller bä.

Hemma igen så körde jag totalt 300 reps med kettlebell och gummiband, samt några excentriska tåhävningar. Jag kör på lite extra denna vecka och helg när jag inte har Alfons. Lika bra det när jag ändå inte har något annat i livet.

Ha en fin fredagskväll nu!

Previous articleKuperad och flack distans
Next articleEn liten sjuttis

Related Articles

Halvlång och halvtråkig distans

Tjena, Tjena, Foto-Micke hära! Idag slog jag nog nästan rekord i att komma iväg sent på en ledig dag. Det började med att jag la...

10 x 6 minuter, mot vädrets makter

Hej. Tänk att varenda träningspass är som ett krig numer. Först med att ta sig ut, bara det är tungt nog. Därefter ska vädret ständigt...

Morgonhets på löpbandet

Hej! Idag känner jag mig nöjd med mig själv. Inte bara nöjd med att jag genomfört ett träningspass, utan också för att jag gick upp...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe