25,8 kilometer löpning och massiv hatstorm

Är man långhårig som få så funkar det perfekt med en träningskeps
Snabbt och kort först om dagens totalt urballade twitter-storm:
Jag har vanligen denna tid på året 600-1000 unika besökare per dag. Idag har jag hittills över 5000. Aldrig haft så mycket besökare på en enskild dag. Folk har retat upp sig på någon tweet (över 33 000 visningar), på att jag skrivit att jag vill att man swishar mig och att jag inte har pengar för mat ens. De som läst här på bloggen länge vet att jag överdriver ofta, i alla riktningar. Det är en jargong jag har och klart som fan att jag inte är så dum att jag inte har någon som helst buffert. Att jag inte har pengar till mat var ju bara ironi från min sida. Jag har blockat hundratals personer på twitter under dagen. Svarat onödigt hårt tillbaka, men det är en massiv hatstorm jag fått utstå, värre än jag någonsin varit i närheten av. På någonting som i princip är vardagsmat här på bloggen. 
Jag är i en period där det är mycket tråkigt som hänt. Dels har jag vilat mycket, sedan varit sjuk och är nu i galet dålig fysisk form. Dessutom har jag småvärk i kroppen, känning av löparknä, ont i händer från stakningen, osv. Jag blev som bekant av med jobbet och jag är inte riktigt nöjd över utveckligen i portföljen på slutet. Allt detta har gjort mig stressad och jag har sovit dåligt den senaste tiden. Det gör mig såklart än mer irriterad och ur balans. 
Allt detta kommer lösa sig på ett eller annat sätt. Jag har skrivit upp olika handlingsplaner, har idéer och jag är inte helt efterbliven. Även om vissa verkar tro det. Nu räcker det med detta och vi släpper det. 
_____
Jag sprang idag. Kände av löparknät en aning hela passet. Det blev dock aldrig värre. Var riktigt trött även idag, främst i musklerna även denna gång. Återigen blev det sånär en väggning, trots att jag tog en gel och en energibar. Men jag drar mig till minnes att jag hade ungefär liknande känslor förra våren också. Så det är nog ingen fara. Jag kommer fokusera på distanspass nu ett tag, tills jag kommer i bättre slag. Känner mig väldigt osugen på intervaller, men det kan ju svänga fort även det.
Passet blev 25,8 kilometer och jag sprang i 2,23h. 
Vi hörs! 
https://adamsteen.se/

Related Articles

Kort skate och löp – stress

Tjena! Idag har det gått i ett. Stressat som en dåre och återigen sovit alldeles för dåligt. Det håller inte riktigt att sova 4-6 timmar...

Trettiomila-vecka, check

Hej alla vänner och ovänner! Det är nästan så man drömmer med tanke på vädret som varit. Varmt och soligt i flera dagar. Helt sjukt...

Två pass idag!

Tjena! Det sköna vädret fortsätter! Drömmen att enbart träna i shorts på dagens båda träningspass! Dagens första träning blev löpning. Jag sprang upp till Mellsta för...

6 COMMENTS

  1. Jag skulle varmt rekommendera dig till att gå till en psykolog. Mycket av det du skriver tyder på en hel del mentala problem som du behöver ta itu med.

  2. Problematiken Adam är att det sticker något otroligt i folks ögon när man ber om pengar (swish) när man har medel att ta av. Du skriver öppet att du vill att andra ska stå för notan för att du inte vill sälja med förlust. Det är heller inte första gången du tigger om pengar, tidigare i år har du bett om swish, under 2020 och 2019 går det att hitta. Bl.a för någon elräkning och annat trams. Du beter dig otroligt omoget och vi förstår nog alla varför du blev arbetslös. Ta tag i dig själv nu och lägg ner stridshyxan.

    Du kan blocka upp mig på twitter också, sluta muppa dig. Va glad för du fått snart 30 nya följare 🙂

    /Mr.André

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here