Detta kommer inte bli roligt + snabbare löp + cykelträning

Fartkanonen!

Hej!

Det blev en jävla dag det här också. Fy fan. Först alldeles för lite sömn, med endast fyra ynka timmar. Vilket gjorde att  jag av förklarliga skäl var trött som ett as under dagen. Fram tills dess att min advokat ringde för att lämna besked både via prat och mail.

Bakgrunden är den att jag hade tänkt gå med på att ändra schemat till varannan vecka (något jag tar upp i kommande vlogg, men som nu blir helt irrelevant för fortsättningen), för att slippa mer krångel och någon tingsrättsförhandling, vilket jag meddelat advokaten som fört det vidare, vi hade fått svar idag med en lång lista på saker som jag måste förhålla mig till för att det skulle bli av helt plötsligt. Bland annat fick jag inte lägga ut något om det på mina sociala medier, Alfons får inte vara hos farmor och farfar, att Alfons får ett eget rum, att jag engagerar mig i honom och så vidare. Åtta punkter lång var listan.

Strax därefter kom det in en delgivning från domstolen med stämning och en kallelse till tingsrätten. Här får jag läsa att motparten yrkar i första hand på stadigvarande bostad hos denne för Alfons. Sedan följer en radda med påhopp och skitkastning på mig. Exempelvis att jag bara fokuserar på min träning, det tas upp en massa gammalt groll från fyra år tillbaka i tiden, och så vidare, och så vidare. Kontentan är den att jag är en olämplig förälder på alla sätt, tydligen.

Jag menar inte att jag är perfekt och felfri, långt ifrån. Men detta är ju helt absurt. Jag har ej heller under de senaste åren kastat någon skit på motparten offentligt, mer än att nu den senaste tiden när allt detta drog igång skrivit om det och pratat om det i vloggen för att kunna bearbeta det. Inte nämnt några namn och inte hittat på saker. Sedan jag började blogga för över 15 år sedan har jag alltid varit väldigt öppen med allting som rör mig och det har jag inte för avsikt att sluta med.

Detta kommer inte bli någon trevlig historia fortsättningsvis känner jag. Som jag befarade långt inom mig, när detta drog igång, så tror jag att motparten har för avsikt att ta Alfons från mig…

Nog om det.

Jag har sprungit två gånger idag.

Den ena delen blev löpning för att hämta Alfons och sedan tillbaka. Passade på att köra två längre trösklar igen:

1 – startade uppvärmd och drog av 35,31 min och 9,47 kilometer (3,45 min/km)

2 – 18,09 min och 4,86 km (3,44 min/km)

Totalt del ett blev 61 min 30 sek och 15,7 kilometer.

Den andra delen blev på Alfons cykelträning, den näst sista för året. Här skramlade jag ihop 73 min 30 sek och 12,9 kilometer.

Bra träningsdag och bra fart på tröskel, trots grisben och tung känsla. Mindre dålig dag i övrigt.

Related Articles

Detta kommer inte bli roligt + snabbare löp + cykelträning

Hej! Det blev en jävla dag det här också. Fy fan. Först alldeles för lite sömn, med endast fyra ynka timmar. Vilket gjorde att  jag...

En enkel +21 h-vecka i hamn – GALEN VLOGG på ingång!

Hej! Sent idag igen, men vad gör väl det?! Inom kort kommer det för medlemmar ut en riktig jävla banger-vlogg! Detta kan vara den sjukaste av...

38 km löp, med ev ett vargmöte

Tjena! Det blev inget vanligt ”tre timmar löppass” idag. Men nästan! Kom iväg sent i vanlig ordning. Började med att springa upp på Tjärnaberget i samband...

2 COMMENTS

  1. Men herregud!!! Hur kan en mamma göra så mot sitt barn, ett barn har rätt till båda sina föräldrar! En mamma äger inte barnet bara för hon fött ut det. Vad är det som säger att hon är en bättre förälder? I mina ögon verkar hon vara en egoistisk jävla skit!! Om ni inte är sams är skit samma men er sons liv ska hon inte förstöra! Alfons har en fantastisk farmor med ett enormt fint hjärta, hur kan hon vilja ta bort hans rätt till att få ha sin farmor i sitt liv? Förstår hon inte hur ledsen han skulle bli? Stå på dig Adam!! Kriga kriga kriga!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here