Anmäld till Craft Ski Marathon som firar 10-årsjubileum

Craft Ski Marathon, Längdskidor, Orsa Grönklitt
Craft ski marathon

Hej på er!

Ja, det börjar dra ihop sig för tävlingsdebut nu. Den 15:e januari så ska jag köra en av säsongens bästa lopp, nämligen Craft Ski Marathon som då firar den tionde upplagan och som jag nu är anmäld till. Detta är även det första loppet i cupen 157XCC Originals. Förutom ett som vanligt fint arrangemang kommer det bjudas på en ny bansträckning, med bland annat en ny utgång från start för att slippa trängsel, samt en kortare sträckning på Kallbolsmyren. Jag tror att det kommer bli bra förbättringar på en redan fin långloppsbana.

Ny bansträckning Craft Ski Marathon 2022

Detta lopp har varit lite fågel eller fisk för mig rent resultatmässigt med några bra lopp och några mindre bra, men jag gillar arrangemanget, det är ofta fint motstånd, bra förhållanden och fina banor. Förra året råkade jag försova mig och missade loppet helt, något som aldrig annars hänt, det hoppas vi att jag slipper denna gång.

Related Articles

Hur tränar man i en PSYKPERIOD™?!

Herre min skapare vilken galen vecka! - Träning med sällskap - Första stavbrottet på flera år - Träning i alla typer av väder och fören - Sliten och...

Måndagslunk i 4,03-tempo, vurpa och 34h på 9 dagar

Tjena! Medlemmar kan redan nu se den senaste vloggen, bli det du också, eller vänta tills imorgon klockan 16:30! Nu har jag gjort det sista träningspasset...

Sista skidpasset?!

Åh helvete vilken vecka det varit, men nu ser jag ljuset! Dagens träning började med TRX-styrka. Sedan gav jag mig av till Bergebo för att...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here