Anmäld till Craft Ski Marathon som firar 10-årsjubileum

Craft Ski Marathon, Längdskidor, Orsa Grönklitt
Craft ski marathon

Hej på er!

Ja, det börjar dra ihop sig för tävlingsdebut nu. Den 15:e januari så ska jag köra en av säsongens bästa lopp, nämligen Craft Ski Marathon som då firar den tionde upplagan och som jag nu är anmäld till. Detta är även det första loppet i cupen 157XCC Originals. Förutom ett som vanligt fint arrangemang kommer det bjudas på en ny bansträckning, med bland annat en ny utgång från start för att slippa trängsel, samt en kortare sträckning på Kallbolsmyren. Jag tror att det kommer bli bra förbättringar på en redan fin långloppsbana.

Ny bansträckning Craft Ski Marathon 2022

Detta lopp har varit lite fågel eller fisk för mig rent resultatmässigt med några bra lopp och några mindre bra, men jag gillar arrangemanget, det är ofta fint motstånd, bra förhållanden och fina banor. Förra året råkade jag försova mig och missade loppet helt, något som aldrig annars hänt, det hoppas vi att jag slipper denna gång.

Related Articles

Vad fan är det som händer?! Hur är det möjligt ens?!

Här har ni veckans vlogg! Som vanligt, gilla videon, dela den, kommentera gärna och prenumerera på kanalen! _____   Följ mig gärna på mina bloggar: https://adamsteen.se https://www.addesteek.se   Youtube Instagram Facebook Twitter Strava Spreadshop Fello Hojta till om...

Kort skate och löp – stress

Tjena! Idag har det gått i ett. Stressat som en dåre och återigen sovit alldeles för dåligt. Det håller inte riktigt att sova 4-6 timmar...

Trettiomila-vecka, check

Hej alla vänner och ovänner! Det är nästan så man drömmer med tanke på vädret som varit. Varmt och soligt i flera dagar. Helt sjukt...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here