Anmäld till Craft Ski Marathon som firar 10-årsjubileum

Craft Ski Marathon, Längdskidor, Orsa Grönklitt
Craft ski marathon

Hej på er!

Ja, det börjar dra ihop sig för tävlingsdebut nu. Den 15:e januari så ska jag köra en av säsongens bästa lopp, nämligen Craft Ski Marathon som då firar den tionde upplagan och som jag nu är anmäld till. Detta är även det första loppet i cupen 157XCC Originals. Förutom ett som vanligt fint arrangemang kommer det bjudas på en ny bansträckning, med bland annat en ny utgång från start för att slippa trängsel, samt en kortare sträckning på Kallbolsmyren. Jag tror att det kommer bli bra förbättringar på en redan fin långloppsbana.

Ny bansträckning Craft Ski Marathon 2022

Detta lopp har varit lite fågel eller fisk för mig rent resultatmässigt med några bra lopp och några mindre bra, men jag gillar arrangemanget, det är ofta fint motstånd, bra förhållanden och fina banor. Förra året råkade jag försova mig och missade loppet helt, något som aldrig annars hänt, det hoppas vi att jag slipper denna gång.

Related Articles

En gång för längesedan så var jag frisk, (inte mentalt dock)

Hej på er. Ny vecka, samma sjukdom. Upp och ned - ned och upp. Då och då har jag nästan börjar känna mig frisk, för...

Detta var inte kul.

Hej på er! Jag har känt mig sjuk sedan måndags eftermiddag när jag gick hem från jobbet en timme tidigare. Därefter har jag varit sjuk...

Uppdatering av sjukläget!

Hej på er! Som jag berättade i måndags är jag sjuk. Hemma från jobbet och hemma med Alfons. Han har varit sjuk från och till...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe