Inga Oakleys idag, pga det ständiga pissvädret. När får man njuta av vindstilla och uppehåll?!

Tjo.

Idag har jag återigen varit ute i en rejäl batalj, inte bara emot mina egna demoner, utan som vanligt ställs jag ständigt inför ett väder som vill göra allt annat än att bete sig som folk. Är det inte hällande pissregn så är det vindar som får en att känna att man lever. Idag var det regn och medvind första 1 h 20 min, därefter uppehåll, men istället motvind resten. Med vänlig hälsning, er meteorolog Adam Steen.

Planen för dagen var en bit över fem timmar. Men då kroppen ändå kändes okej så valde jag att först sikta på 5 h 30 min, för att närmare hemmet välja att revidera planen till att ta mig igenom årets andra 100 km. Det var ganska så krispigt och vingligt på slutet måste jag erkänna. Inga riktiga hallucinationer som på passet igår, men det ringer i öronen nu efteråt av någon anledning. Sunda saker man håller på med under sin friskvård ändå.

Såhär åkte jag idag:

Dagens lilla loop

Under den sista timmen körde jag återigen tio impulser på 15 stavtag vardera, dessa gick ändå okej, trots tröttheten.

Jag vinglade in hemma efter 5 h 40 min och 100,5 kilometer. Swenor IV satt på fötterna idag. Avslutade även med TRX-styrka. Nu mår jag som jag förtjänar!

Vi hörs!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here