Fin rapport från EVO +ANNAT

Igår blev det amerikanska pannkakor för både mig och min lille hjälpreda Alfons. Trevligt och gott! 
Hej på er!
Fin rapport från mitt störta innehav Evolution idag! Lite osäker på hur marknaden skulle ta det något lägre EBITDA-resultatet än analytikernas estimat, men efter en kort dipp i callen så reste den sig snabbt till blåa siffror och plus. Hoppas det håller i sig, men det viktiga är ändå det fundamentala och att den över tid går upp. Min plan är att hålla mig till tillväxt i kanske 1-2 år till, för att sedan åter gå tillbaka till lite mer tråkigt och mer utdelningscase. Men det kan lika gärna ändras till både kortare och längre tid. Den som lever får se. 
Fick en rätt bra sömn inatt på nästan åtta timmar och uppvakning med Alfons bredvid mig. Perfekt start på dagen! Värdena med vilopuls på 45 och temperatur på 36,3 visar att jag borde vara redo för träning idag igen, efter gårdagens vilodag. Tanken är att försöka köra lite lättare intervaller idag, men med längre tid. Får hoppas på en bra känsla och gott humör. Det har ju snöat en aning, så lika bra att redan nu ställa in sig på jävliga spårförhållanden, men det brukar det ju samtidigt vara den första söndagen i mars också. 
Önskar er en fin onsdag så hörs vi senare!
https://adamsteen.se/

Related Articles

Detta var inte kul.

Hej på er! Jag har känt mig sjuk sedan måndags eftermiddag när jag gick hem från jobbet en timme tidigare. Därefter har jag varit sjuk...

Uppdatering av sjukläget!

Hej på er! Som jag berättade i måndags är jag sjuk. Hemma från jobbet och hemma med Alfons. Han har varit sjuk från och till...

Fin långjanne med bl.a. premiär på FB-spåret

Tjena! Idag har jag haft ett både långt och väldigt fint pass i skogarna mellan Falun och Borlänge. Jag läste på skidspår.se att FB-spåret var...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe