Fin rapport från EVO +ANNAT

Igår blev det amerikanska pannkakor för både mig och min lille hjälpreda Alfons. Trevligt och gott! 
Hej på er!
Fin rapport från mitt störta innehav Evolution idag! Lite osäker på hur marknaden skulle ta det något lägre EBITDA-resultatet än analytikernas estimat, men efter en kort dipp i callen så reste den sig snabbt till blåa siffror och plus. Hoppas det håller i sig, men det viktiga är ändå det fundamentala och att den över tid går upp. Min plan är att hålla mig till tillväxt i kanske 1-2 år till, för att sedan åter gå tillbaka till lite mer tråkigt och mer utdelningscase. Men det kan lika gärna ändras till både kortare och längre tid. Den som lever får se. 
Fick en rätt bra sömn inatt på nästan åtta timmar och uppvakning med Alfons bredvid mig. Perfekt start på dagen! Värdena med vilopuls på 45 och temperatur på 36,3 visar att jag borde vara redo för träning idag igen, efter gårdagens vilodag. Tanken är att försöka köra lite lättare intervaller idag, men med längre tid. Får hoppas på en bra känsla och gott humör. Det har ju snöat en aning, så lika bra att redan nu ställa in sig på jävliga spårförhållanden, men det brukar det ju samtidigt vara den första söndagen i mars också. 
Önskar er en fin onsdag så hörs vi senare!
https://adamsteen.se/

Related Articles

Hur tränar man i en PSYKPERIOD™?!

Herre min skapare vilken galen vecka! - Träning med sällskap - Första stavbrottet på flera år - Träning i alla typer av väder och fören - Sliten och...

Måndagslunk i 4,03-tempo, vurpa och 34h på 9 dagar

Tjena! Medlemmar kan redan nu se den senaste vloggen, bli det du också, eller vänta tills imorgon klockan 16:30! Nu har jag gjort det sista träningspasset...

Sista skidpasset?!

Åh helvete vilken vecka det varit, men nu ser jag ljuset! Dagens träning började med TRX-styrka. Sedan gav jag mig av till Bergebo för att...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here