Fin rapport från EVO +ANNAT

Igår blev det amerikanska pannkakor för både mig och min lille hjälpreda Alfons. Trevligt och gott! 
Hej på er!
Fin rapport från mitt störta innehav Evolution idag! Lite osäker på hur marknaden skulle ta det något lägre EBITDA-resultatet än analytikernas estimat, men efter en kort dipp i callen så reste den sig snabbt till blåa siffror och plus. Hoppas det håller i sig, men det viktiga är ändå det fundamentala och att den över tid går upp. Min plan är att hålla mig till tillväxt i kanske 1-2 år till, för att sedan åter gå tillbaka till lite mer tråkigt och mer utdelningscase. Men det kan lika gärna ändras till både kortare och längre tid. Den som lever får se. 
Fick en rätt bra sömn inatt på nästan åtta timmar och uppvakning med Alfons bredvid mig. Perfekt start på dagen! Värdena med vilopuls på 45 och temperatur på 36,3 visar att jag borde vara redo för träning idag igen, efter gårdagens vilodag. Tanken är att försöka köra lite lättare intervaller idag, men med längre tid. Får hoppas på en bra känsla och gott humör. Det har ju snöat en aning, så lika bra att redan nu ställa in sig på jävliga spårförhållanden, men det brukar det ju samtidigt vara den första söndagen i mars också. 
Önskar er en fin onsdag så hörs vi senare!
https://adamsteen.se/

Related Articles

Vlogg: #39

 Veckans vlogg är här, rykande färsk! Jag skulle bli jätteglad om ni spred och delade videon samt kanalen, om ni kommenterade, gillade videon och...

Måndagsfest på löpbandet

Tjena! Ännu en måndag där jag hade förmånen att grilla mig själv! Tänk vilket privilegium alltså. Jag har känt mig sliten på slutet med svårt att...

Lagom lång födelsedagsstak

Tjena! Idag fyller jag 39 år. Fy fan vad gammal jag blivit. Vad har jag ens åstadkommit och vad har jag ens, förutom Alfons?! Jag tränade...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe