Löp ute och på band + skierg

Där står jag och tittar efter snö

Tjena!

Idag var det inte så kul vill jag lova. Riktigt dålig känsla på intervallerna. Men vi tar det från början.

Det hela började med en löptur ute på 65 minuter och 13,1 kilometer. Det gav mig 4,59 min/km i snitt och strax över 200 höjdmeter. Jag sprang till Bergebo och tillbaka. Här kändes det rätt så okej hela vägen.

Delmoment två för dagen var löpband. 25 minuter i ett svep, fördelat på:

– 8 min @ 15 km/h

– 4 min @ 17,5 / 3 min @ 18,3 / 2 min @ 19,1 / 1 min @ 20

– 7 min @ 15

Allt ovan på 1% lutning. Jag märkte på slutet av den tuffare löpningen att jag fick slita oroväckande mycket, jag fick mjölksyra och pulsen var riktigt hög. Men jag klarade det jag tänkt åtminstone.

Den tredje och sista konditionsdelen blev stakmaskin. Jag började med sex minuter i sub 2,00-tempo med 20 snabba drag vid minut tre. Intervallerna blev:

20-15-10-5 helvetesminuter

Jag hade en plan om att köra den första på 1,49, för att sedan öka farten med en sekund per intervall. Det gick som ni ser inte alls idag. Jag hade fullt sjå med att hålla mig under 1,50. Riktigt jobbigt, hög puls och mjölksyrafyllda muskler gjorde det hela betydligt slitsammare än vad jag hade planerat. Glad ändå att jag höll ihop det okej.
Detta var på motstånd 8. Avslutade med sex minuter i sub 2,00-tempo på motstånd 1.

Sista delen för dagen blev mina gluteus-övningar. Kommer nog känna mig trött imorgon!

Related Articles

Vad fan är det som händer?! Hur är det möjligt ens?!

Här har ni veckans vlogg! Som vanligt, gilla videon, dela den, kommentera gärna och prenumerera på kanalen! _____   Följ mig gärna på mina bloggar: https://adamsteen.se https://www.addesteek.se   Youtube Instagram Facebook Twitter Strava Spreadshop Fello Hojta till om...

Kort skate och löp – stress

Tjena! Idag har det gått i ett. Stressat som en dåre och återigen sovit alldeles för dåligt. Det håller inte riktigt att sova 4-6 timmar...

Trettiomila-vecka, check

Hej alla vänner och ovänner! Det är nästan så man drömmer med tanke på vädret som varit. Varmt och soligt i flera dagar. Helt sjukt...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here