Njuter av vila och lugn

I tisdags tog jag och Alfons årets första riktiga cykeltur tillsammans. En fin vända över Bullerforsen, Domnarvet och hem.
Tjena!
Inte mycket väsen från mig sedan i måndags. Eller egentligen knappt sedan söndagens träningspass där jag på minuten passerade 800 träningstimmar under ett års tid, med en vecka till godo! Här kan ni se hur det såg ut i rörligt material under den sista veckan med tuff träning:

 

Vi kan jämföra det med hur det såg ut för två år sedan när jag då ”slog rekord” i antal träningstimmar under ett år, den gången landade det på 710 timmar totalt:

 

Kom ihåg att prenumerera på kanalen, det kommer fler videos framöver.
Under denna vecka har jag tagit det lugnt. Jag har varit rätt sliten sedan den tuffa mängden träning på strax under 50 timmar på två veckor. Lägg där till ett antal nätter med dålig sömn där jag nyligen hade fem nätter i rad på cirka fem timmar vardera, det blir jag inte pigg av. Dessutom har jag fortsatt känt mig lätt krasslig med snuva och slem i bröstet, så jag har skippat träning även för den sakens skull. Förhoppningsvis klarar jag av att vila hela veckan ut nu och får en välbehövlig liten återhämtningsperiod. Det ska bli skönt med en lugn helg hemma i min ensamhet utan träning eller andra måsten. Sa försöka ta mig tid till att göra en övergripande träningsplanering för kommande år, kolla upp alternativ till klubb för kommande säsong, söka olika jobb och även utbildningar. Allt detta är ju viktiga saker att ta tag i, men ni vet kanske hur det är, man blir bekväm och saker rullar bara på.
Planen för denna dag är jobb, en promenad och därefter hämta ut ett par nya skor som jag ska använda till vardags och på jobbet. Känner jag mig själv rätt så blir det nog också städning eller liknande, något som jag lägger rätt stor del tid till i veckorna.
Vi hörs närmare jul!

Related Articles

Hur tränar man i en PSYKPERIOD™?!

Herre min skapare vilken galen vecka! - Träning med sällskap - Första stavbrottet på flera år - Träning i alla typer av väder och fören - Sliten och...

Måndagslunk i 4,03-tempo, vurpa och 34h på 9 dagar

Tjena! Medlemmar kan redan nu se den senaste vloggen, bli det du också, eller vänta tills imorgon klockan 16:30! Nu har jag gjort det sista träningspasset...

Sista skidpasset?!

Åh helvete vilken vecka det varit, men nu ser jag ljuset! Dagens träning började med TRX-styrka. Sedan gav jag mig av till Bergebo för att...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here