Uppdatering av läget och födelsedag!

Tjena. 

Ibland blir saker och ting inte som man själv vill. Eller snarare rätt ofta. Ingen träning för mig fredag, lördag, söndag och måndag på grund av en förkylning. Men som tur är så har jag inte Co-Jansson och jag är i det närmsta frisk nu. Under helgen så har jag tagit två längre promenader, i lördags (bilderna ovan) blev det totalt 16 kilometer i lugn takt, bland annat förbi Bjusan där jag drack lite kaffe och njöt av naturen. Jag har även städat (som varje dag) och haft någon form av hemma-SPA:fotbad, fotmassage på mig själv, stretch, hårinpackning och så vidare. Vad gör man inte när man inte kan träna säg? Andra tricks jag åberopar när jag inte är helt frisk är: fasta (fastat sedan fredag kväll), kalla duschar på 90 sekunder och Wim Hofs andningsövningar. Kanske är inbillning, men det känns som dessa saker snabbar på sjukdomsförloppet en aning. Så länge man tror på det så gör nog tankens kraft sitt till. Dessutom slipper jag bli smällfet av utebliven träning. Kosten är ju faktiskt en större del än träningen vad gäller att hålla sig fit. 
Igår så kom min älskade Alfons tillbaka till mig, så nu är det full fart här igen. Som det ser ut så blir det dagis imorgon och onsdag, jobb för mig motsvarande dagar. Därefter ledigt torsdag och fredag. Förhoppningsvis kan jag snart träna igen också. Ingen idé att stressa, det är många månader kvar innan det väntas skidtävlingar. Idag så ska vi hålla oss hemma mestadels, leka och umgås. 
Ni får gärna prenumerera på min YouTube-kanal, kolla på den senaste vloggen och gilla videon.  Lite vagt intresse nu kring mina sociala kanaler, men det är väl delvis för utebliven träning, men också för att jag är en tråkig och ointressant person. Jag skiter dock i det så länge detta genererar kassaflöde som kan åka in på surbörsen. 
Idag så fyller en god vän 30 är, nämligen Simon Andersson:
 

Sjukt att du blir 30! Jag ger mig fan på att du bara luras! Men stort grattis i alla fall!
https://adamsteen.se/

Related Articles

Nu är det FÄRDIGJOBBAT!

Ja, hörni. Nu jävlar är det färdigjobbat! Men inte fan hjälper det när vädret ständigt sätter käppar i hjulen för min bränna och mitt...

Sprungit intervaller med Falu BS bandy

Tjena! Det finns en vlogg för medlemmar ute nu, släpps för resten imorgon klockan 16:30. För en tid sedan blev jag kontaktad av en bekant om...

På rull runt Runn

Tjena! Jodå, jag kom ut sist av alla idag igen. Men jag kom åtminstone ut på träning, det är inte alla som gjorde det! Det jag...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here