1.30 timmar klassiskt

Hej.
Dagens pass var det första klassiska skidpasset på länge och det kändes att det var ett tag sen jag körde just klassiskt. Armarna var sega, inget tryck i stakningen, tekniken kändes illa och jag låg framåtlutad i snokarna som en märla.
Jag försökte mig på att köra lite fart idag också. Även det var ju godnatt. Under sju minuter tog jag i ungefär det jag hade kvar i kroppen. Banan var rätt jobbig trots allt, men det blir stakning till största sannolikhet på sprinten imorgon ändå.
Passdata:
1.31.27 timmar.
129 medelpuls.
179 maxpuls.
310 höjdmeter.
971 kilokalorier.
Blir ett skidtest senare idag. Ha det fint så länge.
https://adamsteen.se/

Related Articles

Måndagslunk i 4,03-tempo, vurpa och 34h på 9 dagar

Tjena! Medlemmar kan redan nu se den senaste vloggen, bli det du också, eller vänta tills imorgon klockan 16:30! Nu har jag gjort det sista träningspasset...

Sista skidpasset?!

Åh helvete vilken vecka det varit, men nu ser jag ljuset! Dagens träning började med TRX-styrka. Sedan gav jag mig av till Bergebo för att...

En fyratimmars – ja tack

Tjena! Missa inte min senaste livestream på Youtube! Ännu ett sent pass avklarat, men det är ju ett pass det också. Jag körde klassiskt på mina skins...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here