1.30 timmar klassiskt

Hej.
Dagens pass var det första klassiska skidpasset på länge och det kändes att det var ett tag sen jag körde just klassiskt. Armarna var sega, inget tryck i stakningen, tekniken kändes illa och jag låg framåtlutad i snokarna som en märla.
Jag försökte mig på att köra lite fart idag också. Även det var ju godnatt. Under sju minuter tog jag i ungefär det jag hade kvar i kroppen. Banan var rätt jobbig trots allt, men det blir stakning till största sannolikhet på sprinten imorgon ändå.
Passdata:
1.31.27 timmar.
129 medelpuls.
179 maxpuls.
310 höjdmeter.
971 kilokalorier.
Blir ett skidtest senare idag. Ha det fint så länge.
https://adamsteen.se/

Related Articles

10 mil cykel – det skulle ju inte regna!

Hej! Det finns en VLOGG ute för medlemmar nu. Släpps imorgon tisdag 16:30 som vanligt, för övriga. På eftermiddagen åkte jag och Alfons hem från sommarstugan....

MTB + löpning + hopp

Tjena! Det har ju faktiskt tränats några timmar idag igen. Först fick jag låna ihop utrustning och cykel för att kunna åka mountainbike tillsammans med...

ICA-loppet 2024

God kväll! Idag har jag, precis som 2018, 2022 och 2023 deltagit i den lilla löptävlingen ICA-loppet här vid vår sommarstuga i Dala-Floda. Jag lyckades vinna...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here