103:a och nöjd med insatsen + RESULTAT

Puls- och höjdkurva för dagen. 
Etthundratrea låter väl inte så jävla upphetsande kanske. Men vad fan gör väl det? Jag stakade ju, tyckte kroppen svarade bra och det är ändå rätt så tätt framåt. Tyckte det fungerade bra att staka faktiskt. Visst, jag blev sjukt trött uppför, men det var ändå kontrollerat och det kändes som att tekniken stämde rätt så bra ändå. Det är lite fart som saknas, men det kommer. Jag har i princip aldrig åkt bra här på premiären, undantaget fjolårets sprint där jag blev tia. 
Efter racet så åkte jag ner rätt så länge, fick även prata med min blogg-, skid- och deff-idol


https://adamsteen.se/

Related Articles

Hur tränar man i en PSYKPERIOD™?!

Herre min skapare vilken galen vecka! - Träning med sällskap - Första stavbrottet på flera år - Träning i alla typer av väder och fören - Sliten och...

Måndagslunk i 4,03-tempo, vurpa och 34h på 9 dagar

Tjena! Medlemmar kan redan nu se den senaste vloggen, bli det du också, eller vänta tills imorgon klockan 16:30! Nu har jag gjort det sista träningspasset...

Sista skidpasset?!

Åh helvete vilken vecka det varit, men nu ser jag ljuset! Dagens träning började med TRX-styrka. Sedan gav jag mig av till Bergebo för att...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here