1,25 timmar skate

Höj höj!
Årets första rullskidspass skate är just avklarat. Åkte in till Lugnet, uppför Sjulsarvsbacken där jag träffade på en rad trötta men fina cyklister, vidare upp till Kårestugan, runt ett varv i Högbo, ner till Bojsenburg och sedan hem till Skuggarvet.
Anledningen till att jag var ner till Bojsenburg var för att lämna tillbaka två cykel-verktyg som jag har lånat av Öijer sen artonhundrafrysihjäl, se så glad han blev:
Mitt träningspass höll väl inte direkt världsklass, men jag tror att jag överlever trots allt. Ryggfan värker som bara den, kan knappt stå upprätt. Tror inte att den blev bättre av att jag bar 50-60 kilo plant tre gånger uppför ett 500 meter berg tidigare idag. Men det handlar väl om att bita ihop, eller? Man vill ju inte framstå som en trött ”röding”..
Passdata:
1,24,26 timmar
144 medelpuls
176 maxpuls
380 höjdmeter
1089 kilokalorier
https://adamsteen.se/

Related Articles

Nu är det FÄRDIGJOBBAT!

Ja, hörni. Nu jävlar är det färdigjobbat! Men inte fan hjälper det när vädret ständigt sätter käppar i hjulen för min bränna och mitt...

Sprungit intervaller med Falu BS bandy

Tjena! Det finns en vlogg för medlemmar ute nu, släpps för resten imorgon klockan 16:30. För en tid sedan blev jag kontaktad av en bekant om...

På rull runt Runn

Tjena! Jodå, jag kom ut sist av alla idag igen. Men jag kom åtminstone ut på träning, det är inte alla som gjorde det! Det jag...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here