1,25 timmar skate

Höj höj!
Årets första rullskidspass skate är just avklarat. Åkte in till Lugnet, uppför Sjulsarvsbacken där jag träffade på en rad trötta men fina cyklister, vidare upp till Kårestugan, runt ett varv i Högbo, ner till Bojsenburg och sedan hem till Skuggarvet.
Anledningen till att jag var ner till Bojsenburg var för att lämna tillbaka två cykel-verktyg som jag har lånat av Öijer sen artonhundrafrysihjäl, se så glad han blev:
Mitt träningspass höll väl inte direkt världsklass, men jag tror att jag överlever trots allt. Ryggfan värker som bara den, kan knappt stå upprätt. Tror inte att den blev bättre av att jag bar 50-60 kilo plant tre gånger uppför ett 500 meter berg tidigare idag. Men det handlar väl om att bita ihop, eller? Man vill ju inte framstå som en trött ”röding”..
Passdata:
1,24,26 timmar
144 medelpuls
176 maxpuls
380 höjdmeter
1089 kilokalorier
https://adamsteen.se/

Related Articles

”Inget kan stoppa mig från mina 20 h-veckor!” #Brödrakampen

  Här har ni veckans dårskaper samlade på film. Har jag äntligen lyckats implementera min nya plan för träning? Eller kör jag på i samma...

13,2 kilometer löpning

Imorgon kommer en ny vlogg, spänn fast er! Passa på att bli medlemmar på kanalen! Jag har sprungit idag, en timme och 13,2 kilometer, vilket...

12 hårda och 28 medelhårda

Aloha! Städade av veckans tredje intervallpass idag. Stakintervaller stod på programmet och Bergebo var arenan. Jag hade som vanligt programmerat pulsklockan, så att jag bara behöver...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here