1,30 AII + Träningstävling

Hallå där.
Jag körde på förmiddagen ett 1,30 timmar långt skatepass med AII-intensitet. Med en medelpuls på 161 och maxpuls på 174. Det känns som att man börjar få lite mer ork i kroppen, och jag är inte längre lika seg. Så förhoppningsvis är man på rätt väg med träningen, samt att det eventuella viruset jag hade i kroppen runt skatevasan har släppt.
På eftermiddagen hade skidhögskolan dalarna träningstävling i ”elljuscupen” som den kallas. Idag var det individuell start 15 kilometer på Lugnet. Rätt tuffa banor med bland annat hela stadion och halva mördarbacken. Jag öppnade rätt bra för att tappa lite mot slutet, men jag är nöjd. Jag kom femma tror jag, lägger in resultat när jag vet mer. Tiden blev 41,21 och jag var två sekunder bakom ”brons”-Martin Larsson.
https://adamsteen.se/
Previous articleVilodag
Next articleResultat:

Related Articles

Måndagslunk i 4,03-tempo, vurpa och 34h på 9 dagar

Tjena! Medlemmar kan redan nu se den senaste vloggen, bli det du också, eller vänta tills imorgon klockan 16:30! Nu har jag gjort det sista träningspasset...

Sista skidpasset?!

Åh helvete vilken vecka det varit, men nu ser jag ljuset! Dagens träning började med TRX-styrka. Sedan gav jag mig av till Bergebo för att...

En fyratimmars – ja tack

Tjena! Missa inte min senaste livestream på Youtube! Ännu ett sent pass avklarat, men det är ju ett pass det också. Jag körde klassiskt på mina skins...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here