1,30 AII + Träningstävling

Hallå där.
Jag körde på förmiddagen ett 1,30 timmar långt skatepass med AII-intensitet. Med en medelpuls på 161 och maxpuls på 174. Det känns som att man börjar få lite mer ork i kroppen, och jag är inte längre lika seg. Så förhoppningsvis är man på rätt väg med träningen, samt att det eventuella viruset jag hade i kroppen runt skatevasan har släppt.
På eftermiddagen hade skidhögskolan dalarna träningstävling i ”elljuscupen” som den kallas. Idag var det individuell start 15 kilometer på Lugnet. Rätt tuffa banor med bland annat hela stadion och halva mördarbacken. Jag öppnade rätt bra för att tappa lite mot slutet, men jag är nöjd. Jag kom femma tror jag, lägger in resultat när jag vet mer. Tiden blev 41,21 och jag var två sekunder bakom ”brons”-Martin Larsson.
https://adamsteen.se/
Previous articleVilodag
Next articleResultat:

Related Articles

72 kilometer löpning på två dagar

Sedan sent igår kväll finns en ny VLOGG ute för medlemmar. In och stötta mig genom att bli medlem för 29 kronor per månad. Idag...

Springer ett maraton, i skogen

Tjena! Veckans sista pass är avklarat. En vecka som landade på stabila 24 timmar och 5 minuter. Idag blev det ännu ett längre löppass i skogen,...

Två pass på över 5 h – cykel + stak

Tjena! Igår blev det sent igen. Först fick jag hem ett av mina två nya hjul jag köpt till cykeln, dessutom en Garmin cykeldator och...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here