1,30 AII + Träningstävling

Hallå där.
Jag körde på förmiddagen ett 1,30 timmar långt skatepass med AII-intensitet. Med en medelpuls på 161 och maxpuls på 174. Det känns som att man börjar få lite mer ork i kroppen, och jag är inte längre lika seg. Så förhoppningsvis är man på rätt väg med träningen, samt att det eventuella viruset jag hade i kroppen runt skatevasan har släppt.
På eftermiddagen hade skidhögskolan dalarna träningstävling i ”elljuscupen” som den kallas. Idag var det individuell start 15 kilometer på Lugnet. Rätt tuffa banor med bland annat hela stadion och halva mördarbacken. Jag öppnade rätt bra för att tappa lite mot slutet, men jag är nöjd. Jag kom femma tror jag, lägger in resultat när jag vet mer. Tiden blev 41,21 och jag var två sekunder bakom ”brons”-Martin Larsson.
https://adamsteen.se/
Previous articleVilodag
Next articleResultat:

Related Articles

Moderna och digitala lån: Fördelar och utmaningar med att ansöka om lån online

  För de som är uppvuxna med internet och digitala tjänster är det här fenomenet kanske lättare att förstå. Tillhör man en lite äldre målgrupp...

13 kilometer löpning

Ett sista pass avklarat innan morgondagens vilodag. Precis som förra måndagen så sprang jag i en timme. Denna gång kom jag 13 kilometer, vilket blir...

Tredje stakintervallpasset för veckan

Tjena! Idag var det perfekta förhållanden om man ville ha tungt motstånd. 12-13 minusgrader, nysnö och snö från snökanonerna. Det sprutades för fullt där uppe...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here