1,30 timmar klassiskt

Jag körde ett lugnt och kortare klassiskt pass idag, samtidigt som Simon skulle köra intervaller, så det passade bra att åka ihop upp till Lugnets konstsnöslinga. 
Jag hade vallat mina mäktiga Atomic-skidor med en klisterblandning av: Rode Rossa, Start Universal och Guruwax Extreme 39. Det gick ju bra.. I en kvart. Lat som jag är så drog jag bara av det gamla klistret vid vallningen, därefter så lade jag nyss nämnda produkter direkt på, utan att göra en hård och hållfast grund. Hade föret varit som de föregående dagarna hade det hållit bättre, men idag var det en aning isigare och sockrigare i spåret, så det slet valla rätt så rejält. 
Kroppen kändes helt okej i alla fall, blev bara omkörd av 10-15 ”tävlande” hets-motionärer runt spåret idag, så det får ju anses som bra. Klä,de till med fem impulser också, två diagonalt och tre stakning.
Bilder från dagen:
Skapliga spår.

Här lastas det på.

Förstår inte varför ”alla” ska ploga nedför denna backe?!

Snösträngen.

Klubben för inbördes beundran!

https://adamsteen.se/
Previous articleUppe med tuppen…
Next articleExplostyrka + löp

Related Articles

13,2 kilometer löpning

Imorgon kommer en ny vlogg, spänn fast er! Passa på att bli medlemmar på kanalen! Jag har sprungit idag, en timme och 13,2 kilometer, vilket...

12 hårda och 28 medelhårda

Aloha! Städade av veckans tredje intervallpass idag. Stakintervaller stod på programmet och Bergebo var arenan. Jag hade som vanligt programmerat pulsklockan, så att jag bara behöver...

Tre timmar skate blev fyra

Tjena! Planen idag var tre timmar skate, men såklart blev det fyra. Jag blev glatt överraskad när psykslingan på Lugnet var utökad till dryga tre kilometer....

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here