1,30 timmar klassiskt

Jag körde ett lugnt och kortare klassiskt pass idag, samtidigt som Simon skulle köra intervaller, så det passade bra att åka ihop upp till Lugnets konstsnöslinga. 
Jag hade vallat mina mäktiga Atomic-skidor med en klisterblandning av: Rode Rossa, Start Universal och Guruwax Extreme 39. Det gick ju bra.. I en kvart. Lat som jag är så drog jag bara av det gamla klistret vid vallningen, därefter så lade jag nyss nämnda produkter direkt på, utan att göra en hård och hållfast grund. Hade föret varit som de föregående dagarna hade det hållit bättre, men idag var det en aning isigare och sockrigare i spåret, så det slet valla rätt så rejält. 
Kroppen kändes helt okej i alla fall, blev bara omkörd av 10-15 ”tävlande” hets-motionärer runt spåret idag, så det får ju anses som bra. Klä,de till med fem impulser också, två diagonalt och tre stakning.
Bilder från dagen:
Skapliga spår.

Här lastas det på.

Förstår inte varför ”alla” ska ploga nedför denna backe?!

Snösträngen.

Klubben för inbördes beundran!

https://adamsteen.se/
Previous articleUppe med tuppen…
Next articleExplostyrka + löp

Related Articles

Nu är det FÄRDIGJOBBAT!

Ja, hörni. Nu jävlar är det färdigjobbat! Men inte fan hjälper det när vädret ständigt sätter käppar i hjulen för min bränna och mitt...

Sprungit intervaller med Falu BS bandy

Tjena! Det finns en vlogg för medlemmar ute nu, släpps för resten imorgon klockan 16:30. För en tid sedan blev jag kontaktad av en bekant om...

På rull runt Runn

Tjena! Jodå, jag kom ut sist av alla idag igen. Men jag kom åtminstone ut på träning, det är inte alla som gjorde det! Det jag...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here