1,30 timmar skate

Det var den träningsdagen det. På 800-metersslingan som vi har här på Lugnet (länk till webcam här) har jag idag dunkat drygt 55 kilometer, nästan 1200 höjdmeter och fyra timmar. Det är kul att åka skidor, eller nåt. 
Körde nu på eftermiddagen 1,30 timmar skate. Det var rätt så tungåkt och jag var väldigt seg från en halvtimme och framåt. Tog det då ännu lugnare och försöka tänka teknik istället. Hade en tung dag på jobbet idag, och tankarna handlade väl inte direkt om guld och gröna skogar. Snarare om svordomar som inte lämpar sig att skriva här på bloggen. Men jag tog mig igenom dagen och ska nu fylla på energidepåerna till kommande dagars träning + fixa lite bättre skidor. 
Har varit på en check för ryggen idag också. Problemet verkar sitta muskulärt i alla fall, så det känns skönt. Ska få lite styrkeövningar för bålen + stretchning, så ska förhoppningsvis problemet försvinna!
https://adamsteen.se/

Related Articles

En rad olika stakintervaller

Tjena! Hoppas ni inte missat den senaste vloggen?! Igår var det en skön och välbehövlig vilodag. Jag och Alfons åkte till sommarstugan. På vägen hämtade jag...

Trösthandlar och springer ett MARATON!

Till följd av det ständigt katastrofala väderläget här i Svea rike så har jag blivit tvungen att dra till med en rejäl psykbeställning för att jag...

72 kilometer löpning på två dagar

Sedan sent igår kväll finns en ny VLOGG ute för medlemmar. In och stötta mig genom att bli medlem för 29 kronor per månad. Idag...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here