1,30 timmar skate + 5×10″-20″

God eftermiddag.
Just hemkommen från träningspasset.
Första 30 minutrarna så var jag ”heelseeg”, tänkte inte så mycket på det, utan jag nötte bara på och efter cirka 45 minuter så började det släppa och kännas skapligt. Under passets gång så passade jag också på att staka här och där. Mest för att få en känsla med längre stavar. Jag tycker faktiskt att de längre stavarna ger en skönare och bättre stakkänsla. Framförallt så kommer jag upp högre i varje stavtag, jag får ner mer kraft i stavtagen och det känns som att jag inte behöver ödsla lika mycket energi som med korta stavar. Dock så tror jag att dessa 161 cm långa stavar (jag har 150 cm på klassiskt) blir i längsta laget att diagonala med. Det önskvärda är 155 cm långa.
Med timmen passerad så började jag köra några korta impulser här och där, varannan stakning och varannan skate. Därefter så körde jag fem minuter AII och sedan avslutade jag det hela med att köra fem stycken 10″-20″, kändes faktiskt helt okej här, både fysiskt och teknikmässigt.
Passdata:
1,28,12 timmar
130 medelpuls
167 maxpuls
400 höjdmeter
952 kilokalorier 
https://adamsteen.se/

Related Articles

60 min i sub 4-tempo

Hej! Sedan igår kväll finns det en ny vlogg för medlemmar ute. Bli medlem du också! Idag har jag kört två löppass. Först blev det en...

Första skatepasset och +21 h

Hej! Nu har jag avslutat ytterligare en träningsvecka. Jag gjorde allt annat än att träna fram till en bit in på kvällen. Städning, tvättning, handling,...

90 km och lite till

Tjena! Ja, som vanligt tog det sin tid för mig att komma ut på träning. Men vad gör väl det om hundra år?! Dagen till ära...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here