1,30 timmar stakning

Det har varit en bra dag idag. Först har vi gjort klart det första planthyggesuppdraget ute i Vika, skönt som bara den och jag har just kommit hem från dagens träningspass. Jag, Simon och Jesper Arnesson körde rullskidor runt Falun med omnejd. Det blev 1,30 timmar enbart stakning, vi körde också 2 x 10 minuter ”smirredrag”. Idag åkte jag för första gången med mina ProSki flex 2:or, tyckte de gick väldigt lätt, eller så är det jag som är hemskt starkt. Vi tar det sistnämnda va?! 

https://adamsteen.se/
Previous articleMot hygget
Next articleHej måndag

Related Articles

13,2 kilometer löpning

Imorgon kommer en ny vlogg, spänn fast er! Passa på att bli medlemmar på kanalen! Jag har sprungit idag, en timme och 13,2 kilometer, vilket...

12 hårda och 28 medelhårda

Aloha! Städade av veckans tredje intervallpass idag. Stakintervaller stod på programmet och Bergebo var arenan. Jag hade som vanligt programmerat pulsklockan, så att jag bara behöver...

Tre timmar skate blev fyra

Tjena! Planen idag var tre timmar skate, men såklart blev det fyra. Jag blev glatt överraskad när psykslingan på Lugnet var utökad till dryga tre kilometer....

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here