1,30 timmar stakning

Det har varit en bra dag idag. Först har vi gjort klart det första planthyggesuppdraget ute i Vika, skönt som bara den och jag har just kommit hem från dagens träningspass. Jag, Simon och Jesper Arnesson körde rullskidor runt Falun med omnejd. Det blev 1,30 timmar enbart stakning, vi körde också 2 x 10 minuter ”smirredrag”. Idag åkte jag för första gången med mina ProSki flex 2:or, tyckte de gick väldigt lätt, eller så är det jag som är hemskt starkt. Vi tar det sistnämnda va?! 

https://adamsteen.se/
Previous articleMot hygget
Next articleHej måndag

Related Articles

En rad olika stakintervaller

Tjena! Hoppas ni inte missat den senaste vloggen?! Igår var det en skön och välbehövlig vilodag. Jag och Alfons åkte till sommarstugan. På vägen hämtade jag...

Trösthandlar och springer ett MARATON!

Till följd av det ständigt katastrofala väderläget här i Svea rike så har jag blivit tvungen att dra till med en rejäl psykbeställning för att jag...

72 kilometer löpning på två dagar

Sedan sent igår kväll finns en ny VLOGG ute för medlemmar. In och stötta mig genom att bli medlem för 29 kronor per månad. Idag...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here