1,35 timmar löpning i Vibram-skor

Jag har bestämt mig för att inte köra någon mer skidtävling denna säsong då jag inte är så sugen på det, (dock så har vi en träningstävling med DSA imorgon). Jag kommer dock inte ta någon viloperiod som vissa gör, utan jag tänker snarare att köra på med mycket styrka, försöka komma igång med löpningen och även cyklingen. Alltså träna det som är kul, men ändå inte vara i närheten av att ”säcka ihop”. 
https://adamsteen.se/
Previous articleJobbar idag
Next articleDSA-avslutning

Related Articles

Cyklar SILJAN RUNT – en hel arbetsdag på cykeln!

Det är något annat med Allebike, som Gustav Eriksson säger. Häng med oss på ett varv runt Siljan och Orsasjön. Givetvis en massa andra träningspass också....

Jobbigt på löpband + Alfons cykelträning

Tjena! Missa inte veckans vlogg som sedan igår kväll är ute för medlemmar. Nu har jag gjort färdigt träningen inför morgondagens vilodag. Jag började med löpbands-intervaller uppför...

Lagom löptur i regnet, med Alfons på cykel

Tjena! Nu finns en ny vlogg ute för medlemmar! In och stöd mig genom att bli medlem (29 kronor per månad), eller vänta till tisdag...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here