1,40 timmar klassikt

Hallå.
Nu har jag kört ett lugnt och förhållandevis kort pass. Det blev precis som rubriken lyder: nämligen ett klassiskt distanspass på 1,40 timmar. Medelpulsen hamnade på låga 119 slag/minut och maxpulsen 145 slag/minut. Det var skönt att åka lugnt och känna att musklerna nästan var mer återhämtade efter än innan passet.
Imorgon är det dags för träningsläger i tre dagar med klubben. Då blir det dubbelpass torsdag, fredag och lördag. Förutom träning blir det åkarmöten, styrelsemöte och presskonferens. Jag ska även försöka köra dubbelpass på söndag om kroppen orkar.
Noterbart är att vasaloppskungen Jimmie Johnson (13:e i årets vasalopp) och hans sambo Emma Eriksson i vinter kommer att representera vår klubb Falun-Borlänge SK! Kul och hjärtligt välkomna å mina vägar!
https://adamsteen.se/
Previous articleFärdigjobbat
Next articlePå väg mot Bergebo

Related Articles

Måndagslunk i 4,03-tempo, vurpa och 34h på 9 dagar

Tjena! Medlemmar kan redan nu se den senaste vloggen, bli det du också, eller vänta tills imorgon klockan 16:30! Nu har jag gjort det sista träningspasset...

Sista skidpasset?!

Åh helvete vilken vecka det varit, men nu ser jag ljuset! Dagens träning började med TRX-styrka. Sedan gav jag mig av till Bergebo för att...

En fyratimmars – ja tack

Tjena! Missa inte min senaste livestream på Youtube! Ännu ett sent pass avklarat, men det är ju ett pass det också. Jag körde klassiskt på mina skins...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here