1,40 timmar klassikt

Hallå.
Nu har jag kört ett lugnt och förhållandevis kort pass. Det blev precis som rubriken lyder: nämligen ett klassiskt distanspass på 1,40 timmar. Medelpulsen hamnade på låga 119 slag/minut och maxpulsen 145 slag/minut. Det var skönt att åka lugnt och känna att musklerna nästan var mer återhämtade efter än innan passet.
Imorgon är det dags för träningsläger i tre dagar med klubben. Då blir det dubbelpass torsdag, fredag och lördag. Förutom träning blir det åkarmöten, styrelsemöte och presskonferens. Jag ska även försöka köra dubbelpass på söndag om kroppen orkar.
Noterbart är att vasaloppskungen Jimmie Johnson (13:e i årets vasalopp) och hans sambo Emma Eriksson i vinter kommer att representera vår klubb Falun-Borlänge SK! Kul och hjärtligt välkomna å mina vägar!
https://adamsteen.se/
Previous articleFärdigjobbat
Next articlePå väg mot Bergebo

Related Articles

Jobbigt på löpband + Alfons cykelträning

Tjena! Missa inte veckans vlogg som sedan igår kväll är ute för medlemmar. Nu har jag gjort färdigt träningen inför morgondagens vilodag. Jag började med löpbands-intervaller uppför...

Lagom löptur i regnet, med Alfons på cykel

Tjena! Nu finns en ny vlogg ute för medlemmar! In och stöd mig genom att bli medlem (29 kronor per månad), eller vänta till tisdag...

Två korta intervallpass

Tjena! En aning trött idag, sedan gårdagens tämligen massiva cykelpass. Men jag ville ändå prova att köra lite halvhårt idag och inte så länge/långt. Jag började...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here