1,40 timmar löpning.

Hejsan.
Då jag tränade (läs; körde test) så pass tidigt idag, så bestämde jag mig för att köra ytterligare en träning idag. Med tanke på vädret: spöregn(!), så fick det bli ett lugnt löppass. Det spöregnade hela passet, så mot slutet började jag frysa, så jag fick öka tempot en aning, då blev det bättre. Rutten blev Jungfruberget och Lugnet, kändes faktiskt rätt bra i benen trots all cykling den senaste veckan!
Passdata:
1,39,15 timmar
145 medelpuls
168 maxpuls
500 höjdmeter
1286 kilokalorier
https://adamsteen.se/

Related Articles

60 min i sub 4-tempo

Hej! Sedan igår kväll finns det en ny vlogg för medlemmar ute. Bli medlem du också! Idag har jag kört två löppass. Först blev det en...

Första skatepasset och +21 h

Hej! Nu har jag avslutat ytterligare en träningsvecka. Jag gjorde allt annat än att träna fram till en bit in på kvällen. Städning, tvättning, handling,...

90 km och lite till

Tjena! Ja, som vanligt tog det sin tid för mig att komma ut på träning. Men vad gör väl det om hundra år?! Dagen till ära...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here