1,40 timmar löpning.

Hejsan.
Då jag tränade (läs; körde test) så pass tidigt idag, så bestämde jag mig för att köra ytterligare en träning idag. Med tanke på vädret: spöregn(!), så fick det bli ett lugnt löppass. Det spöregnade hela passet, så mot slutet började jag frysa, så jag fick öka tempot en aning, då blev det bättre. Rutten blev Jungfruberget och Lugnet, kändes faktiskt rätt bra i benen trots all cykling den senaste veckan!
Passdata:
1,39,15 timmar
145 medelpuls
168 maxpuls
500 höjdmeter
1286 kilokalorier
https://adamsteen.se/

Related Articles

Moderna och digitala lån: Fördelar och utmaningar med att ansöka om lån online

  För de som är uppvuxna med internet och digitala tjänster är det här fenomenet kanske lättare att förstå. Tillhör man en lite äldre målgrupp...

13 kilometer löpning

Ett sista pass avklarat innan morgondagens vilodag. Precis som förra måndagen så sprang jag i en timme. Denna gång kom jag 13 kilometer, vilket blir...

Tredje stakintervallpasset för veckan

Tjena! Idag var det perfekta förhållanden om man ville ha tungt motstånd. 12-13 minusgrader, nysnö och snö från snökanonerna. Det sprutades för fullt där uppe...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here