1,45 timmar löpning och styrketräning

Förmiddagens pass blev en tvådelad variant, även kallat crosspass. Jag och Kalle Gräfnings joggade upp till friidrottshallen där vi mötte upp med Rikard Tynell. 
Jag och Kalle körde en egendesignad WOD med följande övningar:
– Toes to bar

– Chins

– Latsdrag i cablecross, 70 kilo

– Upphopp på bänk

– Kettlebellsswing, 32 kilo
Repetitionerna blev enligt den numera favoriten: 10 – 9 – 8 – 7 – 6 – 5 – 4 – 3 – 2 – 1. Dessa övningar går man sedan runt på tills man gjort alla 10 varv och totalt 55 repetitioner. Både jobbigt flåsmässigt och muskulärt. Tror detta är en väldigt effektiv variant på bra styrketräning. 
Efter de dryga (i dubbel bemärkelse) 25 minuterna vi körde ovanstående cirkel så avslutade vi med 15 minuters uthållighetsstyrka med fokusering på mage och rygg. 
Då vi gjort detta så mötte vi upp med Linus Larsson och gav oss ut på ett löppass i 1,30 timmar, till största del på det gamla militärområdet I13, finns riktigt fina stigar här!
Trots att passet gick helt okej så kände jag mig rätt sliten i kroppen under passet. Det i kombination med det riktigt tråkiga vädret gör att jag vilar i eftermiddag från träning. 

Mina handflator har sett bättre dagar. 

https://adamsteen.se/
Previous articlePå’t igen
Next articleTrötting

Related Articles

Nu är det FÄRDIGJOBBAT!

Ja, hörni. Nu jävlar är det färdigjobbat! Men inte fan hjälper det när vädret ständigt sätter käppar i hjulen för min bränna och mitt...

Sprungit intervaller med Falu BS bandy

Tjena! Det finns en vlogg för medlemmar ute nu, släpps för resten imorgon klockan 16:30. För en tid sedan blev jag kontaktad av en bekant om...

På rull runt Runn

Tjena! Jodå, jag kom ut sist av alla idag igen. Men jag kom åtminstone ut på träning, det är inte alla som gjorde det! Det jag...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here