1,50 timmar cykel

Har cyklat cross med ett sjumanna-gäng idag. Bara skidåkare och så Robert Österling. Vi körde rätt mycket stig och grusväg. Norlingberg, Törnbergs stig, med mera. Inte optimalt för min teknik eller min cykel. Men men.

Kroppen var inte så pigg idag, energilåg (av förklarliga skäl), trötta ben och hög puls. Men det kommer bli bättre och bättre. Kul var det i alla fall. Trots att jag hade 184 i puls och knapp styrfart uppgör Norlingberg.

Nu sitter jag och är nervös på IBF Faluns semifinalmatch mot Storvreta som de nu leder med 2-1.

https://adamsteen.se/
Previous articleSkruvat cykel på Sportson
Next articleGym

Related Articles

Bessemerloppet 2024 – Kanondag för den ena(?!) + dubbla SM-GULD!

Tjena! Ännu en vlogg som denna vecka kulmineras med söndagens Bessemerlopp där jag slutade som 6:a i ett mycket starkt fält, endast 19 sekunder bakom segraren. Dessutom...

Kvällsrunda skate

Godkväll! Missa inte att prenumerera på min Youtube-kanal, vloggen från helgen finns ute för medlemmar nu (bli medlem du också för 29 kronor per månad),...

6:a Bessemerloppet 2024 + Veteran-SM guld

Tjena! Idag är jag riktigt nöjd med min insats och mitt resultat från loppet i Högbo bruk! Efter testande av totalt sex olika skidpar valde både...

4 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here