18,5 kilometer pannlampslöpning

Det ska ju erkännas att jag var lite nervig inför dagens pannlampspass. Rädd för följande:
– Ormen som jag såg två gånger på samma ställe med två dagars mellanrum
– Björnar
– Och så vidare, typ spöken och annat läskigt
Ni hör ju. Det är väl snarare mina egna hjärnspöken jag är rädd för, eller borde vara rädd för åtminstone. Grejen är den att jag är rätt mörkrädd oftast. Jag är även allmänt rädd & orolig när jag är ensam både i hemmet och längs gångbanor (kanske inte så konstigt när man bor nära Tjärna Ängar..) men just ute i skogen när jag endast har pannlampans sken att förlita mig på så brukar jag faktiskt inte vara rädd. På något konstigt sätt så blir jag trygg. Visst, ibland kan jag ju såklart skrämma upp mig själv, men oftast går det bra. 
Idag skyndade jag mig hem efter jobbet, slutade klockan 14,50, jag var faktiskt så snabb att cykla hem och byta om att jag redan 15,17 startade träningspasset. Jag hann springa i cirka en timme innan jag var tvungen att slå på pannlampan: 

 

Jag tycker det är bra fräs i min MTiger X10-lampa alltså, sjukt prisvärd dessutom!

Turen jag sprang blev 2,10 timmar, 18,5 kilometer och 440 höjdmeter. Sprang upp på Tjärnaberget, sedan Muskboberget och avslutade med att passera Halla fäbodar. Fin tur och bra kropp! Enda djuret jag såg förutom Boss var en älg när vi nästan var hemma. 
https://adamsteen.se/

Related Articles

800 TIMMAR i år igen – ”HAN HAR DET!”

  Efter en rejäl massa slit kunde jag så till sista kamma in 800 träningstimmar för andra året i rad! Fy fan! Följ med på de...

Krånglande live igår, men till sist så kom vi igång!

Hej! Ja, igår avslutades mitt träningsår som bekant. 800 timmar och 15 minuter! Jag skulle ha en livesändning på min Youtube-kanal igår vid 21:00, men det...

Klar med träningsåret 2023/2024!

Tjena! Ses vi på livesändningen ikväll klockan 21:00? Bra! 800 timmar och 10 minuter föregående träningsår - 800 timmar och 15 minuter detta  träningsår. Ett träningsår...

2 COMMENTS

  1. Hej. Har du bott under en sten de senare 18 månaderna? Min rygg är bättre än någonsin, peppar peppar. Jag har bra tips:

    Två stycken stretch: 1. ligg på rygg och dra upp knäna mot bröstet/magen. 2. Ligg på rygg, armarna rätt ut från sidorna, ett ben rakt och det andra knäet i marken, som ett kors ungefär. Stretchar ryggen diagonalt. Svårt att förklara den andra övningen.

    Förutom stretch så kör du mitt TRX-program 1-2 gånger i veckan, det har hjälpt mig oerhört att bli starkare i inre bålmusklerna. Kör typ 1-3 set per övning och typ 6-15 repetitioner per övning. Här är det programmet: https://adamsteen.se/2016/06/gym-och-skierg-bilderinstruktioner-pa.html

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here