190 i puls och en svettig WOD

Förhållandevis levnadsglad uppe på toppen av Jungfruberget
Visst fan är det skönt att vila, som igår. Men att träna, det är ju något annat det. Efter dagens 45 minuter långa middagslur så vältrade jag mig ur soffan efter mycket om och men. Skickade i mig 20 gram protein från
När man gjort sitt
https://adamsteen.se/
Previous articleVideoblogg
Next articleNär man var fin

Related Articles

Team psyk™ åker Vasaloppet (en vecka för tidigt?!)

Det årliga passet längs Vasaloppsspåret avklarat, nu är det bara det jobbiga kvar... _____ Bli medlem i kanalen för att få åtkomst till flera förmåner: https://www.youtube.com/channel/UCn98udtjJg4gK3G4ZXo5X3Q/join  _____ Stöd gärna...

Löpband / Skierg / Explo

Hej! Då jag har Alfons hos mig fick jag anpassa träningen därefter. Jag körde en tvådelad konditionsvariant idag. Först blev det löpband i 30 minuter utan...

Skate och Vasalopps-frågorna

Tjena! Har betat av veckans sista pass idag. Var inte alltför sliten efter gårdagens tur längs Vasaloppets bansträckning. Enligt planen så körde jag två timmar skate...

6 COMMENTS

 1. Kör den här WOD'en ( den heter passande nog Adam, Adam Brown dock )
  Description

  Men’s Rx
  Two rounds
  295 pound Deadlift, 24 reps
  24 Box jumps, 24 inch box
  24 Wallball shots, 20 pound ball
  195 pound Bench press, 24 reps
  24 Box jumps, 24 inch box
  24 Wallball shots, 20 pound ball
  145 pound Clean, 24 reps
  For Time

  Lite variation till dina 500-ingar kolla in
  wodboard.com för fler roliga och kräkjobbiga wodar :))

 2. Har du fotinlägg? Du kanske skulle behöva det. Jag tränar mycket och behöver det definitivt. Har höga fotvalv och allt annat än perfekta fötter. Du förebygger en massa problem som på sikt kan behöva operation.

  Jag kan lätt bli lite röd och irriterad i huden här och var (inte minst hälen) . Än så länge gör det inte ont, och nu har jag anpassade skor och fotinlägg. Går till och med med inlägg inomhus.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here