2 timmar klassiskt plus lite annat

Två timmar klassiskt idag då alltså, med lite annat menade jag det jag gjorde under dessa två timmar (förutom att åka skidor). Jag och David började med att bara nöta omkring på 700-metersslingan. Efter 40 minuter fick jag idén om att köra utan stavar, vilket jag gjorde i en halvtimme. Vi stannade och drack, åkte lite ytterligare, innan det var dags för nästa idé: impulser. Sagt och gjort, vi körde 10 stycken 8-12 sekunder långa maximalinsatser, både stakning platt, sluttande uppför och diagonalåkning. Jag passade också på att enbart staka sista kvarten.
Det blir lite ”roligare” att hitta på saker under passet. Förhoppningsvis så kan tekniken bli bättre utav dessa olika moment jag lägger in.
Jag får nästan dåligt samvete när jag tränar så lite som jag gör. Men jag är så seg och nästan lite uppgiven inför träningen ibland. Känns nästan som att jag saknat sting och ”go” denna vecka. Troligen är jag bara bitter och less sen förra helgens tävlingar. Kommer att bita ihop, försöka träna på skapligt och sen får vi se när nästa tävling blir. Målet är att bli lite som en ”gubben i lådan” nu så här i början av säsongen i alla fall.
Just ja, ni kanske vill ha lite siffror från dagens drabbning:
2,01,46 timmar
125 medelpuls
158 maxpuls
215 höjdmeter
1221 kilokalorier

https://adamsteen.se/
Previous articleHögsommarvärme?
Next articleAvatar!

Related Articles

En ”snabb” + en långsam – imorgon är det över

Hej! Nu är det bara timmar kvar tills livet känns över. 40 år. Jag vill inte vara så gammal. Fy fan. Vad har jag lyckats uträtta...

Löpintervaller i stormen

Tjena! Nu finns en ny vlogg ute för medlemmar på min kanal. Har du inte råd med 29 kronor per månad så får du vänta...

Staken runt Runn och Vikasjön

Tjena! Veckans bedrövligt låga sömnmängd gjorde sig rejält påmind idag. Jag struntade i att ställa något larm, sedan sov jag och som jag sov. Skäms...

8 COMMENTS

  1. Hej Adam, vad har du för maxpuls? Jag tänkte eftersom du hade 158 som max på distanspasset fast att du körde sånadär maximpulser. Det verkar så lågt..

  2. Hej. Ja jag har märkt att jag under de senaste dagarna haft rätt låg puls, trots att jag vilat i fyra dagar tidigare i veckan. Maxpulsen ligger på strax över 200. Men jag brukar faktiskt inte komma upp i sån hög puls när jag kör mina impulser vanligtvis heller, kanske runt 160.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here