2 timmar löpning i hög fart

Hej hej.
Idag var planen ett tvåtimmars lugnt löpdistanspass tillsammans med Kalle. Dock så lyckades vi på något vis missa varandra på mötesplatsen, han hade väntat i 10 minuter och jag i 20, båda kom i tid. Väldigt konstigt, men det gick bra ändå. 
Då jag bestämde mig att springa själv, så ökade jag (av någon dum(?) anledning) takten rejält. Sprang runt en massa vändor på Lugnet, bland annat upp till hopptornen, och de ”toppar” som finns runt om i Lugnetterrängen. Jag avslutade med att springa en sväng på Jungfruberget.
Hela tiden sprang jag i ett (för mig) högt tempo, kände väl mig inte direkt snabb i löpmusklerna, men flåset kändes helt okej. Nu sitter jag och kollar på fotbolls-VM med mina stödstrumpor och har ont i ben och vader.
2,03,28 timmar löpning
151 medelpuls
186 maxpuls
545 höjdmeter
1720 kilokalorier
(67,18 minuter över AI-puls) 
https://adamsteen.se/
Previous articleTisdagskul
Next articleSnart helg..

Related Articles

Måndagslunk i 4,03-tempo, vurpa och 34h på 9 dagar

Tjena! Medlemmar kan redan nu se den senaste vloggen, bli det du också, eller vänta tills imorgon klockan 16:30! Nu har jag gjort det sista träningspasset...

Sista skidpasset?!

Åh helvete vilken vecka det varit, men nu ser jag ljuset! Dagens träning började med TRX-styrka. Sedan gav jag mig av till Bergebo för att...

En fyratimmars – ja tack

Tjena! Missa inte min senaste livestream på Youtube! Ännu ett sent pass avklarat, men det är ju ett pass det också. Jag körde klassiskt på mina skins...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here