20 timmar och dubbelpass.

Nu har jag avslutat min träningsvecka, en AII-vecka skulle man kunna kalla den för. Jag hade faktiskt sju av de totala 20,15 timmarna över distansfart. Det är ett rekord åtminstone för mig sedan jag började träna hårt igen!
Dagens två pass blev som följer: på förmiddagen körde jag 1,30 timmar AII klassiskt. Det var ett kanonväder idag, soligt och varmt som tusan. Ett riktigt klisterföre, vilket också betyder bra fäste (med bra valla vill säga) och det gillar jag!
På eftermiddagen körde jag ett mini-crosspass. En timme skate och en timme löpning. Jag var inte alls sliten, utan det kändes bra. Jag hade faktiskt Stella med mig, och det märks att hon gillar att vara med på träningarna!
Det ska bli skönt med vila imorgon! Då ska jag passa på att göra lite ärenden! Vi hörs!
https://adamsteen.se/
Previous article2 timmar klassiskt
Next articleIBF Falun vs Warberg IC

Related Articles

60 min i sub 4-tempo

Hej! Sedan igår kväll finns det en ny vlogg för medlemmar ute. Bli medlem du också! Idag har jag kört två löppass. Först blev det en...

Första skatepasset och +21 h

Hej! Nu har jag avslutat ytterligare en träningsvecka. Jag gjorde allt annat än att träna fram till en bit in på kvällen. Städning, tvättning, handling,...

90 km och lite till

Tjena! Ja, som vanligt tog det sin tid för mig att komma ut på träning. Men vad gör väl det om hundra år?! Dagen till ära...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here