20 timmar och dubbelpass.

Nu har jag avslutat min träningsvecka, en AII-vecka skulle man kunna kalla den för. Jag hade faktiskt sju av de totala 20,15 timmarna över distansfart. Det är ett rekord åtminstone för mig sedan jag började träna hårt igen!
Dagens två pass blev som följer: på förmiddagen körde jag 1,30 timmar AII klassiskt. Det var ett kanonväder idag, soligt och varmt som tusan. Ett riktigt klisterföre, vilket också betyder bra fäste (med bra valla vill säga) och det gillar jag!
På eftermiddagen körde jag ett mini-crosspass. En timme skate och en timme löpning. Jag var inte alls sliten, utan det kändes bra. Jag hade faktiskt Stella med mig, och det märks att hon gillar att vara med på träningarna!
Det ska bli skönt med vila imorgon! Då ska jag passa på att göra lite ärenden! Vi hörs!
https://adamsteen.se/
Previous article2 timmar klassiskt
Next articleIBF Falun vs Warberg IC

Related Articles

13,2 kilometer löpning

Imorgon kommer en ny vlogg, spänn fast er! Passa på att bli medlemmar på kanalen! Jag har sprungit idag, en timme och 13,2 kilometer, vilket...

12 hårda och 28 medelhårda

Aloha! Städade av veckans tredje intervallpass idag. Stakintervaller stod på programmet och Bergebo var arenan. Jag hade som vanligt programmerat pulsklockan, så att jag bara behöver...

Tre timmar skate blev fyra

Tjena! Planen idag var tre timmar skate, men såklart blev det fyra. Jag blev glatt överraskad när psykslingan på Lugnet var utökad till dryga tre kilometer....

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here