2,05 timmar stakning

Godkväll.
Idag har Jimmie ”släpat runt” mig på en drygt två timmar lång staktur. Det blev samma vända som i fredags, men vi åkte två extrasvängar; en mot Hosjö och en runt lilltorpet. Jimmie var stark som vanligt, men även jag kände mig helt okej faktiskt. Hade inga problem att staka i två timmar, känner mig dock lite mör just nu, men det är bara som det ska vara.
Idag var det nästan överkomligt att sätta plant, kan bero på att vi ”bara” har tre hyggen kvar (som det ser ut nu). Dock så är två av dessa hyggen på cirka 5-600 plantor vardera och det tredje på cirka 8 000. Som det känns nu vill jag nästan ha ett till hygge, men det är nog bara för att jag känner att vi närmar oss slutet på plantperioden?!
Passdata:
2,05,07 timmar
146 medelpuls
177 maxpuls
370 höjdmeter
1654 kilokalorier 
https://adamsteen.se/

Related Articles

72 kilometer löpning på två dagar

Sedan sent igår kväll finns en ny VLOGG ute för medlemmar. In och stötta mig genom att bli medlem för 29 kronor per månad. Idag...

Springer ett maraton, i skogen

Tjena! Veckans sista pass är avklarat. En vecka som landade på stabila 24 timmar och 5 minuter. Idag blev det ännu ett längre löppass i skogen,...

Två pass på över 5 h – cykel + stak

Tjena! Igår blev det sent igen. Först fick jag hem ett av mina två nya hjul jag köpt till cykeln, dessutom en Garmin cykeldator och...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here