2,05 timmar stakning

Godkväll.
Idag har Jimmie ”släpat runt” mig på en drygt två timmar lång staktur. Det blev samma vända som i fredags, men vi åkte två extrasvängar; en mot Hosjö och en runt lilltorpet. Jimmie var stark som vanligt, men även jag kände mig helt okej faktiskt. Hade inga problem att staka i två timmar, känner mig dock lite mör just nu, men det är bara som det ska vara.
Idag var det nästan överkomligt att sätta plant, kan bero på att vi ”bara” har tre hyggen kvar (som det ser ut nu). Dock så är två av dessa hyggen på cirka 5-600 plantor vardera och det tredje på cirka 8 000. Som det känns nu vill jag nästan ha ett till hygge, men det är nog bara för att jag känner att vi närmar oss slutet på plantperioden?!
Passdata:
2,05,07 timmar
146 medelpuls
177 maxpuls
370 höjdmeter
1654 kilokalorier 
https://adamsteen.se/

Related Articles

13,2 kilometer löpning

Imorgon kommer en ny vlogg, spänn fast er! Passa på att bli medlemmar på kanalen! Jag har sprungit idag, en timme och 13,2 kilometer, vilket...

12 hårda och 28 medelhårda

Aloha! Städade av veckans tredje intervallpass idag. Stakintervaller stod på programmet och Bergebo var arenan. Jag hade som vanligt programmerat pulsklockan, så att jag bara behöver...

Tre timmar skate blev fyra

Tjena! Planen idag var tre timmar skate, men såklart blev det fyra. Jag blev glatt överraskad när psykslingan på Lugnet var utökad till dryga tre kilometer....

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here