2,05 timmar stakning

Godkväll.
Idag har Jimmie ”släpat runt” mig på en drygt två timmar lång staktur. Det blev samma vända som i fredags, men vi åkte två extrasvängar; en mot Hosjö och en runt lilltorpet. Jimmie var stark som vanligt, men även jag kände mig helt okej faktiskt. Hade inga problem att staka i två timmar, känner mig dock lite mör just nu, men det är bara som det ska vara.
Idag var det nästan överkomligt att sätta plant, kan bero på att vi ”bara” har tre hyggen kvar (som det ser ut nu). Dock så är två av dessa hyggen på cirka 5-600 plantor vardera och det tredje på cirka 8 000. Som det känns nu vill jag nästan ha ett till hygge, men det är nog bara för att jag känner att vi närmar oss slutet på plantperioden?!
Passdata:
2,05,07 timmar
146 medelpuls
177 maxpuls
370 höjdmeter
1654 kilokalorier 
https://adamsteen.se/

Related Articles

Måndagslunk i 4,03-tempo, vurpa och 34h på 9 dagar

Tjena! Medlemmar kan redan nu se den senaste vloggen, bli det du också, eller vänta tills imorgon klockan 16:30! Nu har jag gjort det sista träningspasset...

Sista skidpasset?!

Åh helvete vilken vecka det varit, men nu ser jag ljuset! Dagens träning började med TRX-styrka. Sedan gav jag mig av till Bergebo för att...

En fyratimmars – ja tack

Tjena! Missa inte min senaste livestream på Youtube! Ännu ett sent pass avklarat, men det är ju ett pass det också. Jag körde klassiskt på mina skins...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here