2,15 timmar löpning!

Hej.
Jag har just fixat det första löppasset på över två timmar detta år och idag kändes kroppen helt okej, vilket det var någon vecka sedan sist. Förvisso så gick det lite lugnare än veckans tidigare träningspass, men, men. Kände varken av träningsvärken i benen eller någon annanstans i kroppen, vilket var väldigt skönt att slippa, hoppas det släpper nu inför Mallisresan.
Jag, David ”hellbaz” Hellberg och Stella började vårat löppass strax efter 13,00. Vi startade med att anta några av Jungfrubergets tuffa stigningar, sprang förbi en grillkoja där ett sällskap med fyra hundar satt och fikade. Hundarna fick hälsa på varandra och därefter styrde vi kosan mot Hornberget, Skuggarvet och min
David, uppe på Hornberget.
Lostenen. Under denna ligger för övrigt en
Nej, jag är inte nöjd med bilden, ta en ny.
Sådär, jag måste ju se glad ut. Som ni ser så har jag ”jättesnygga” och stilfulla kläder på mig idag, vilken cyklist som helst skulle bli avundsjuk. 
Spänger på bergsstigen.
Stella springer som vanligt obanat. Denna bild är tagen fem minuter innan hon ”väggade”.

https://adamsteen.se/
Previous articleSpringdags.
Next articleLigger på.

Related Articles

40 ÅR + NY CYKEL på ingång!

Idag den 28:e maj när denna vlogg släpps för alla så fyller jag 40 år, fy fan! Skicka ett litet swish-stöd som plåster på...

En ”snabb” + en långsam – imorgon är det över

Hej! Nu är det bara timmar kvar tills livet känns över. 40 år. Jag vill inte vara så gammal. Fy fan. Vad har jag lyckats uträtta...

Löpintervaller i stormen

Tjena! Nu finns en ny vlogg ute för medlemmar på min kanal. Har du inte råd med 29 kronor per månad så får du vänta...

4 COMMENTS

  1. Som vi alla vet säger ju Hellbas att det här var det längsta bara för att vara snäll. Han är grym i löpspåren, liksom storhellbas en gång var (kanske fortfarande är)!

  2. Ja, den där Hellbaz är en riktig luring! StorHellbaz har enligt säkra käller setts smygtränandes i Sågmyranatten vid ett flertal gånger, så han är i kanonslag ävan han!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here