2,15 timmar stakning i finväder

Jag och Kalle Gräfnings begav oss idag ut på ett stakpass med tungrull (proski tech 3-3). Vi körde över Hosjö, Lilltäkt, Skuggarvet, Lugnet och hem.

I Lilltäkt så tappar jag högra spetsen på staven. Fortsätter ändå att staka med spetsen utanför vägkanten ända till Skuggarvet där jag åker in till mina föräldrar och byter till en ny holk på staven. Hinner åka en minut mot Lugnet innan även den spetsen släpper, ridå! Blev skapligt less där och orkade inte vända för att byta så jag körde med benen resterande del av passet.

Fick ändå till en bra träning. Kroppen kändes skapligt pigg och stark. Härligt.

I eftermiddag väntar ett pass med YA och cykelhögskolan. Dom får man ju i alla fall träna med…

https://adamsteen.se/

Related Articles

Team psyk™ åker Vasaloppet (en vecka för tidigt?!)

Det årliga passet längs Vasaloppsspåret avklarat, nu är det bara det jobbiga kvar... _____ Bli medlem i kanalen för att få åtkomst till flera förmåner: https://www.youtube.com/channel/UCn98udtjJg4gK3G4ZXo5X3Q/join  _____ Stöd gärna...

Löpband / Skierg / Explo

Hej! Då jag har Alfons hos mig fick jag anpassa träningen därefter. Jag körde en tvådelad konditionsvariant idag. Först blev det löpband i 30 minuter utan...

Skate och Vasalopps-frågorna

Tjena! Har betat av veckans sista pass idag. Var inte alltför sliten efter gårdagens tur längs Vasaloppets bansträckning. Enligt planen så körde jag två timmar skate...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here