21:a Team Sportia Cup, Skellefteå 15 km K

Hej hej.
Dagens lopp var på gränsen att ställas in (temperaturen låg kring -20). 
Startade som trea idag, och var efter ett varv först i spåret. Låg sedan bra till i fältet länge, innan  de riktiga storfräsarna startade. Åkte tre skapligt jämna varv, kändes varken bra eller dåligt i kroppen. Hade inte riktigt den där känslan av att kunna åka fort, men ändå så orkade jag hålla en skaplig fart loppet igenom. Kan förhoppningsvis gå lite bättre framöver, jag har ju trots allt bara kört ett intervallpass på klassiskt i år, och det var i onsdags.
21:a kom jag idag, och 25:a igår, jaja. Det är helt okej!
Klicka här för liveresultat.
https://adamsteen.se/
Previous articleSossar
Next articleDags för TC

Related Articles

Måndagslunk i 4,03-tempo, vurpa och 34h på 9 dagar

Tjena! Medlemmar kan redan nu se den senaste vloggen, bli det du också, eller vänta tills imorgon klockan 16:30! Nu har jag gjort det sista träningspasset...

Sista skidpasset?!

Åh helvete vilken vecka det varit, men nu ser jag ljuset! Dagens träning började med TRX-styrka. Sedan gav jag mig av till Bergebo för att...

En fyratimmars – ja tack

Tjena! Missa inte min senaste livestream på Youtube! Ännu ett sent pass avklarat, men det är ju ett pass det också. Jag körde klassiskt på mina skins...

5 COMMENTS

  1. Kul Adam att du är igång med skidorna igen, kändes lite som att cyklingen tog överhanden där ett tag=) Jag har startat en blogg och du blev omnämnd där idag, hoppas det är ok! Lycka till framöver med skidåkningen!

  2. Tack!

    Tack Maja. Ja, det är skoj. Men samtidigt tycker jag att cykel är minst lika skoj, så vi får se. Tack så mycket, det är bara kul!

  3. Tja Patch!
    21a var väl inte så pjåkigt!, du blir bara snabbare å snabbare medans andra blir långsammare och långsammare:-)
    /Hank

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here