2,20 timmar rullskidor skate.

Hejsan.
Passet blev precis som rubriken visar, 2,20 timmar rullskidor skate. Jag och Kalle körde runt på olika cykelvägar runt om Falun. Jag känner mig lite starkare i kroppen nu i alla fall, trots att jag var ganska sliten och hade träninsvärk i musklerna efter gårdagens gympass. Det roliga med dagens träning var att min medelpuls låg på ruskigt låga 118 (147 i max), medan Kalle hade lite mer mänskliga 130 idag.
Nu ska det bli gott med lite mat. Imorgon jobbar jag mellan klockan 8 och 17 precis som idag. Därefter tänkte vi springa två timmar i Stångtjärn. Onsdag är jag ledig, så då är planen två pass!
Ha det gott!
https://adamsteen.se/
Previous articleTjoho.
Next articleValpar

Related Articles

60 min i sub 4-tempo

Hej! Sedan igår kväll finns det en ny vlogg för medlemmar ute. Bli medlem du också! Idag har jag kört två löppass. Först blev det en...

Första skatepasset och +21 h

Hej! Nu har jag avslutat ytterligare en träningsvecka. Jag gjorde allt annat än att träna fram till en bit in på kvällen. Städning, tvättning, handling,...

90 km och lite till

Tjena! Ja, som vanligt tog det sin tid för mig att komma ut på träning. Men vad gör väl det om hundra år?! Dagen till ära...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here