2,30 h klassiskt

Lastade in ett pass just. 2,30 timmar klassiskt tillsammans med Johannes Andersson. Turen blev totalt 40 kilometer, och den innehöll ett varv baklänges runt Dalarullen-banan (Lugnet – gamla Svärdsjövägen – Östborn – Lilltäkt – Hobborn – Skuggarvet – Lugnet) och därefter endast snurr kring hoppbackarna, Högbo och Lugnet, för att få backar och höjdmeter (620 idag). 
Idag var det riktigt segt att ta sig ut, var trött, irriterad som satan på allt i princip och hade sjukt mycket träningsvärk. 14 jobbdagar kvar nu, klarar fan inte mycket mer alltså om jag ska försöka träna såhär. Börjar bli sjukt sliten. Passet gick dock bättre och bättre ju längre in i det jag kom, det är ju alltid något.
https://adamsteen.se/

Related Articles

Sprungit intervaller med Falu BS bandy

Tjena! Det finns en vlogg för medlemmar ute nu, släpps för resten imorgon klockan 16:30. För en tid sedan blev jag kontaktad av en bekant om...

På rull runt Runn

Tjena! Jodå, jag kom ut sist av alla idag igen. Men jag kom åtminstone ut på träning, det är inte alla som gjorde det! Det jag...

En liten cykeltur

Hallå i stugorna! Tröttheten håller i sig och jag är fortsatt seg. HRV-värdet på klockan varnade för lågt värde imorse, första gången på flera månader....

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here