2,40 h skate

Avslutade träningsveckan med ett skatepass på 2,40 tillsammans med Johannes. Min tanke var att skate kanske är bra för min rygg då jag aktiverar gluteus, höften och bålen på ett annorlunda och lite snällare sätt än exempelvis stakningen. Knepigt nog så hade jag ingen känsel i vänster framsida lår under hela passet, dessutom så stack det till som nålar strax ovanför knäet. I övrigt så gjorde det väl inte alltför ont i ryggen. Den är spännande den här kroppen jag lyckades vinna i genlotteriet. 
Vi körde vändan: Källviken – Olsbacka – Aspeboda – rv 293 – Stångtjärn. Var rätt trött och ansträngd under mer eller mindre alla de 43 kilometrarna vi vinglade oss igenom. Men jag fick ju till ett träningspass i alla fall, även om jag känner mig lite misslyckad som inte bombade in ytterligare en femtimmarsdag. Veckans totala träningsmängd landade på 15,15 timmar.

https://adamsteen.se/

Related Articles

13,2 kilometer löpning

Imorgon kommer en ny vlogg, spänn fast er! Passa på att bli medlemmar på kanalen! Jag har sprungit idag, en timme och 13,2 kilometer, vilket...

12 hårda och 28 medelhårda

Aloha! Städade av veckans tredje intervallpass idag. Stakintervaller stod på programmet och Bergebo var arenan. Jag hade som vanligt programmerat pulsklockan, så att jag bara behöver...

Tre timmar skate blev fyra

Tjena! Planen idag var tre timmar skate, men såklart blev det fyra. Jag blev glatt överraskad när psykslingan på Lugnet var utökad till dryga tre kilometer....

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here