2,5 timmar skate med finsällskap!

X och jag tar vätskepaus uppe vid Stångtjärn.
Dagens pass blev ett fint distanspass på skaterullskidorna. Jag och X körde bland annat igenom Slätta – Stångtjärn – Gamla berget – Pilbo – Gruvriset , vi skarvade en del på småvägar här och där också. Kände mig stark passet igenom, dock så blev jag väldigt trött i ryggen under sista timmen. Troligen inget större bekymmer, har känt liknande symptom då jag vilat två dagar i rad förr.

Idag när jag kom hem på lunchen så upptäckte jag att mitt bakdäck på landsvägscykeln var platt. Har haft det på känn ett tag då däcken började bli tämligen slitna. Tur jag bor granne med Sportson då, gick över och köpte två stycken Vittoria-däck som jag ska montera ikväll:

https://adamsteen.se/
Previous articleSliter på
Next articleVad är det som lyser?

Related Articles

Kvällsrunda skate

Godkväll! Missa inte att prenumerera på min Youtube-kanal, vloggen från helgen finns ute för medlemmar nu (bli medlem du också för 29 kronor per månad),...

6:a Bessemerloppet 2024 + Veteran-SM guld

Tjena! Idag är jag riktigt nöjd med min insats och mitt resultat från loppet i Högbo bruk! Efter testande av totalt sex olika skidpar valde både...

90 minuter

Tjena! Tack och lov var det snabbare före i spåren idag. Gårdagen var inte rolig. Tyvärr har ju folket som sköter plogning med mera misslyckats...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here