2,5 timmar stakning

Samma längd tidsmässigt på passet som igår och samma trevliga sällskap. Men en annan disciplin: stakning och en annan vända: Lugnet – Skuggarvet – Hobborn – Lilltäkt – Östborn – Hosjö – Norslund – Lugnet.

Fyra slag högre i medelpuls från igår och jag kände mig väldigt seg under nästan hela passet. Men såna pass måste ju genomlidas också!

https://adamsteen.se/
Previous articleVad är det som lyser?
Next articleCrosspendling

Related Articles

Team psyk™ åker Vasaloppet (en vecka för tidigt?!)

Det årliga passet längs Vasaloppsspåret avklarat, nu är det bara det jobbiga kvar... _____ Bli medlem i kanalen för att få åtkomst till flera förmåner: https://www.youtube.com/channel/UCn98udtjJg4gK3G4ZXo5X3Q/join  _____ Stöd gärna...

Löpband / Skierg / Explo

Hej! Då jag har Alfons hos mig fick jag anpassa träningen därefter. Jag körde en tvådelad konditionsvariant idag. Först blev det löpband i 30 minuter utan...

Skate och Vasalopps-frågorna

Tjena! Har betat av veckans sista pass idag. Var inte alltför sliten efter gårdagens tur längs Vasaloppets bansträckning. Enligt planen så körde jag två timmar skate...

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here