2,5 timmar stakning!

Mitt i passet så skulle de båda Kallarna stanna för någon form av mätning. Förstod aldrig vad de menade..

Idag så fick jag återigen träna med Kalle Gräfnings och Calle Halfvarsson, samt Linus ”skåningen” Larsson.

Stakning 2,30 timmar blev det. Dödslåg puls, 115 i snitt. Vid ett tillfälle efter en backe på cirka en kilometer så hade jag 120 i puls, samtidigt så hade Kalle.G 127 och Calle.H 130. Ni förstår ju. Snart måste jag ta en grabbnäve med koffeintabletter inför varje träningspass för att ens starta mitt lilla fågelhjärta.

Imorgon väntar skateintervaller samt löpning + styrka.

Linus Larsson!

Calle Halfvarsson med ormen..

https://adamsteen.se/
Previous articleEn ny dag
Next articleSkateintervalldags

Related Articles

Team psyk™ åker Vasaloppet (en vecka för tidigt?!)

Det årliga passet längs Vasaloppsspåret avklarat, nu är det bara det jobbiga kvar... _____ Bli medlem i kanalen för att få åtkomst till flera förmåner: https://www.youtube.com/channel/UCn98udtjJg4gK3G4ZXo5X3Q/join  _____ Stöd gärna...

Löpband / Skierg / Explo

Hej! Då jag har Alfons hos mig fick jag anpassa träningen därefter. Jag körde en tvådelad konditionsvariant idag. Först blev det löpband i 30 minuter utan...

Skate och Vasalopps-frågorna

Tjena! Har betat av veckans sista pass idag. Var inte alltför sliten efter gårdagens tur längs Vasaloppets bansträckning. Enligt planen så körde jag två timmar skate...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here