2,50 timmar cykel

Idag räckte det gott med drygt åtta mil och 2,50 timmar. Trött i benen, ont i röven och seg sen igår. Men jag fick ett bra pass och förhoppningsvis kommer jag bli starkare hela tiden, framförallt när jag börjar äta ”normalt” igen.

Rutten blev: Falun – Smedsbo – Amsberg – Borlänge – Romme – Torsång – Ornäs – Aspeboda – Olsbacka – Falun.

Nu ligger jag ganska utslagen och mör i soffan. Blev tvungen att äta soppa till lunch för att överleva resten av dagen!

https://adamsteen.se/
Previous articleFika i Torsång.
Next articleSnö?!

Related Articles

Team psyk™ åker Vasaloppet (en vecka för tidigt?!)

Det årliga passet längs Vasaloppsspåret avklarat, nu är det bara det jobbiga kvar... _____ Bli medlem i kanalen för att få åtkomst till flera förmåner: https://www.youtube.com/channel/UCn98udtjJg4gK3G4ZXo5X3Q/join  _____ Stöd gärna...

Löpband / Skierg / Explo

Hej! Då jag har Alfons hos mig fick jag anpassa träningen därefter. Jag körde en tvådelad konditionsvariant idag. Först blev det löpband i 30 minuter utan...

Skate och Vasalopps-frågorna

Tjena! Har betat av veckans sista pass idag. Var inte alltför sliten efter gårdagens tur längs Vasaloppets bansträckning. Enligt planen så körde jag två timmar skate...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here