3 timmar skate.

Har just kört tre timmar skate, tre varv runt 15km och ett varv runt milen blev till slut 40 kilometer. Jag har också joggat/löpt ur benen i en kvart. Medelpulsen under hela passet blev 126 slag/minut. Ryggen känns lite fortfarande, men som tur ät så ska jag till en kiropraktor på torsdag så förhoppningsvis får jag bukt på problemet då.
Om någon är intresserad över en liten träningssammanfattning så kan jag visa upp följande siffror sedan jag började träna den 15:e september 2008:
* 233 timmar och 15 minuter,
* fördelat på 131 träningspass,
* 55,4 mil (sedan 2/2 -09).
Jag har ju fått ihop någon liten timme, men med sex månaders frånvaro från träning blir det inte så mycket mer än så här. Nya träningsåret börjar vecka 17, 2009. Då är det full körning! Tveka inte att fråga om det är något ni funderar över!
https://adamsteen.se/
Previous articleRyggont
Next articleLugnt klassiskt

Related Articles

Moderna och digitala lån: Fördelar och utmaningar med att ansöka om lån online

  För de som är uppvuxna med internet och digitala tjänster är det här fenomenet kanske lättare att förstå. Tillhör man en lite äldre målgrupp...

13 kilometer löpning

Ett sista pass avklarat innan morgondagens vilodag. Precis som förra måndagen så sprang jag i en timme. Denna gång kom jag 13 kilometer, vilket blir...

Tredje stakintervallpasset för veckan

Tjena! Idag var det perfekta förhållanden om man ville ha tungt motstånd. 12-13 minusgrader, nysnö och snö från snökanonerna. Det sprutades för fullt där uppe...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here