3 timmar skate.

Har just kört tre timmar skate, tre varv runt 15km och ett varv runt milen blev till slut 40 kilometer. Jag har också joggat/löpt ur benen i en kvart. Medelpulsen under hela passet blev 126 slag/minut. Ryggen känns lite fortfarande, men som tur ät så ska jag till en kiropraktor på torsdag så förhoppningsvis får jag bukt på problemet då.
Om någon är intresserad över en liten träningssammanfattning så kan jag visa upp följande siffror sedan jag började träna den 15:e september 2008:
* 233 timmar och 15 minuter,
* fördelat på 131 träningspass,
* 55,4 mil (sedan 2/2 -09).
Jag har ju fått ihop någon liten timme, men med sex månaders frånvaro från träning blir det inte så mycket mer än så här. Nya träningsåret börjar vecka 17, 2009. Då är det full körning! Tveka inte att fråga om det är något ni funderar över!
https://adamsteen.se/
Previous articleRyggont
Next articleLugnt klassiskt

Related Articles

60 min i sub 4-tempo

Hej! Sedan igår kväll finns det en ny vlogg för medlemmar ute. Bli medlem du också! Idag har jag kört två löppass. Först blev det en...

Första skatepasset och +21 h

Hej! Nu har jag avslutat ytterligare en träningsvecka. Jag gjorde allt annat än att träna fram till en bit in på kvällen. Städning, tvättning, handling,...

90 km och lite till

Tjena! Ja, som vanligt tog det sin tid för mig att komma ut på träning. Men vad gör väl det om hundra år?! Dagen till ära...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here