3 timmar stakning

Hej. 
Jag har precis varit ute och stakat i tre timmar. X var med mig och cyklade hela vägen, väldigt trevligt sällskap. Vi körde vändan: Skuggarvet – Lilltäkt – Hosjö – Kvarnberget – Källviken – Norsbo – Aspeboda – Gamla Leksandsvägen – Lilltorpet – Pilbo – Falun – Skuggarvet. Kände mig lite seg i kroppen sen gårdagens tävling, men jag körde i ett lugnt och behagligt distanstempo. Det var ju ett tag sedan jag körde ett längre distanspass, så det var ju på tiden.
X tog två bilder och en film: 

Passdata:

3,01,16 timmar
116 medelpuls
152 maxpuls
500 höjdmeter
1565 kilokalorier

https://adamsteen.se/

Related Articles

På rull runt Runn

Tjena! Jodå, jag kom ut sist av alla idag igen. Men jag kom åtminstone ut på träning, det är inte alla som gjorde det! Det jag...

En liten cykeltur

Hallå i stugorna! Tröttheten håller i sig och jag är fortsatt seg. HRV-värdet på klockan varnade för lågt värde imorse, första gången på flera månader....

Löpintervaller – stakning – kettlebell

Tjena! Nu har jag sommarlov, fy fan vad skönt! Det kan ni få fira in genom att kolla min senaste vlogg, kommentera, prenumerera på kanalen...

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here