3 x 10′ AII-AIII

Två varv totalt på motionsmilen åkte jag. Hade en plan om tröskelintervaller, 4-5×10 minuter. Efter den andra så insåg jag mina begränsningar. Körde totalt tre stycken på AII-intensitet. Fick inte upp pulsen och ryggen värkte som ett riktigt jävla svin. Tappade inte psyket, utan drog istället hem och sov en sväng. Blir inte bättre av att bli förbannad eller att pressa sönder kroppen. Tar det lugnt istället och vilar upp mig. Ska kanske försöka stretcha lite, det är en muskulär-värk som spökar i ryggen, samt även upp i nacken. Jobbet sliter lite ändå, blir trött mentalt. Ska bli skönt med sportlov nästa vecka, då ska jag hitta formen till Vasaloppet!
Sug, sug och sug.

Höjdpunkten på passet var att få åka ett uppvämningsvarv runt milen med Rickard Bergengren. 
https://adamsteen.se/
Previous articleLADDar för träning
Next articleHemma idag

Related Articles

Bessemerloppet 2024 – Kanondag för den ena(?!) + dubbla SM-GULD!

Tjena! Ännu en vlogg som denna vecka kulmineras med söndagens Bessemerlopp där jag slutade som 6:a i ett mycket starkt fält, endast 19 sekunder bakom segraren. Dessutom...

Kvällsrunda skate

Godkväll! Missa inte att prenumerera på min Youtube-kanal, vloggen från helgen finns ute för medlemmar nu (bli medlem du också för 29 kronor per månad),...

6:a Bessemerloppet 2024 + Veteran-SM guld

Tjena! Idag är jag riktigt nöjd med min insats och mitt resultat från loppet i Högbo bruk! Efter testande av totalt sex olika skidpar valde både...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here