3 x 15 minuter 10″-20″, löpning – löpning – testcykel

Gustav Eriksson fångade mig på bild idag.
Även om man inte kan köra intervaller på skidor, så kan man köra sig trött på andra sätt. Men det visste ni väl redan? Dagens pass var inget undantag, eller vad sägs om snittpuls på 154 under två timmar effektiv träning. Det är högt för att vara mig vill jag lova.
Jag började med att jogga upp till friidrottshallen. Där inne gjorde jag mig i ordning för intervallerna. Började med två block på femton minuter 10″-20″ löpning, (10 sekunder max (40 steg), 20 sekunder lätt jogg):
Block 1:  176 snittpuls – 187 maxpuls
(Fem minuter vila)
Block 2: 182 snittpuls – 194 maxpuls
(Sex minuter vila, byte till cykelbyxor och skor)
Det sista blocket körde jag på testcykel. Varje intervall så stod jag upp första 3-4 sekunderna, därefter satte jag mig ner och mejslade igenom resterande sekunder till tio. I vilan så trampade jag helt sonika baklänges. Under detta block så hade jag 176 i snittpuls och 185 i maxpuls
Avslutade sedan med 20 minuter cykel och 25 minuter löpning. Ett riktigt bra och givande pass där jag kunde driva på fint med puls. Jag kände mig förvånansvärt stark också, kul! 

https://adamsteen.se/

Related Articles

En rad olika stakintervaller

Tjena! Hoppas ni inte missat den senaste vloggen?! Igår var det en skön och välbehövlig vilodag. Jag och Alfons åkte till sommarstugan. På vägen hämtade jag...

Trösthandlar och springer ett MARATON!

Till följd av det ständigt katastrofala väderläget här i Svea rike så har jag blivit tvungen att dra till med en rejäl psykbeställning för att jag...

72 kilometer löpning på två dagar

Sedan sent igår kväll finns en ny VLOGG ute för medlemmar. In och stötta mig genom att bli medlem för 29 kronor per månad. Idag...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here