3 x 20′ löpintervaller med fotvrickning

Här var man fin efter andra intervallen av två. Ville lasta på lite i långbacken uppför Hornberget, målgång vid Lostenen. Idag tog backen skapliga 6,23 min, trots dålig känsla, bästatiden är ganska precis 6 minuter.
Planen för idag var klassiska intervaller, men det regnade och åskade, så jag valde långa löpintervaller istället. Tre stycken tjugominuters blev det. Redan efter 2,5 minuter på första intervallen vrickade jag högerfoten utåt, jag riktigt kände hur det knakade, drog av ett avgrundsvrål på Jungfruberget, svor och haltade i cirka 30 sekunder innan jag sedan bet ihop och sprang vidare. Hade aldrig någon riktigt bra känsla, enda som var bra med passet var pulsen och att jag körde på trots att foten värkte. 
1:a intervallen; startade vid ”Bojsen beach”, sprang upp och ner på Jungfruberget och gick i mål på högsta punkten. 20, 39 minuter – 173 snittpuls – 183 maxpuls.
2:a intervallen; startade på Jungruberget, vidare mot Hornberget och målgång uppe vid Lostenen. Sistabacken tog som sagt 6,23 minuter. 20,03 minuter – 175 snittpuls – 199 maxpuls.

3:e intervallen; startade i botten av Skuggarvet, sprang över till Lugnetområdet och gick i mål på elljusspåret. 20,37 minuter – 172 snittpuls – 181 maxpuls.

Totalt var jag ute i två timmar. Som tidigare nämnt så är jag inte riktigt löptränad ännu, men jag kommer att försöka springa lite mer nu under sensommaren och framförallt hösten. Ska försöka få igång steget igen, och det är ju framförallt bra för deffen också! Lär försöka bli av med lite av det här fläsket jag släpar runt på.

https://adamsteen.se/
Previous articleMorgonpigg
Next articleNya kläder från Craft

Related Articles

En rad olika stakintervaller

Tjena! Hoppas ni inte missat den senaste vloggen?! Igår var det en skön och välbehövlig vilodag. Jag och Alfons åkte till sommarstugan. På vägen hämtade jag...

Trösthandlar och springer ett MARATON!

Till följd av det ständigt katastrofala väderläget här i Svea rike så har jag blivit tvungen att dra till med en rejäl psykbeställning för att jag...

72 kilometer löpning på två dagar

Sedan sent igår kväll finns en ny VLOGG ute för medlemmar. In och stötta mig genom att bli medlem för 29 kronor per månad. Idag...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here