3 x 7 min skateintervall

Jag rotar inte, utan jag går mina egna vägar och tränar väl när jag vill?! Mäktigt att vara klar med dagens första pass klockan 15,05, då vet man att man lever. Fick i alla fall 90 minuters dagsljus idag. 
Jag körde 30 minuter uppvärmning. Det var så jävla kallt till en början, men efter en tids åkande så fick jag upp värmen. Därefter så betade jag av mina tre stycken planerade intervaller, sju minuter vardera med tre minuter i vila blev det. Såg ut som följer:
1: 2,4 kilometer, 163 snittpuls, 170 maxpuls, 75 höjdmeter, 20,5 km/h snittfart, nästan ett varv

2: 2,5 kilometer, 170 snittpuls, 178 maxpuls, 75 höjdmeter, 21,1 km/h snittfart, exakt ett varv

3: 2,5 kilometer, 175 snittpuls, 184 maxpuls, 75 höjdmeter, 21,5 km/h snittfart, lite över ett varv

Det var kärvt så in i helvete och man fick inte mycket gratis. Men jag tycker kroppen svarade rätt bra och jag är nöjd med genomförandet. 
Vill avsluta med en liten uppmaning till ALLA som åker i spåren:
1: Försök att lär er åka utför, så ni slipper ploga sönder varenda utförsbacke, det blir så mycket roligare för alla då. 
2: Håll uppsikt i spåren och visa hänsyn för de som åker fortare. Inte så kul när man kör intervaller och folk står still i spåren. Eller kliver ut framför en i spåren utan att titta bakåt. 
Tack på förhand! 
https://adamsteen.se/
Previous articleDet blir en bra helg
Next article90 min stak

Related Articles

Hur tränar man i en PSYKPERIOD™?!

Herre min skapare vilken galen vecka! - Träning med sällskap - Första stavbrottet på flera år - Träning i alla typer av väder och fören - Sliten och...

Måndagslunk i 4,03-tempo, vurpa och 34h på 9 dagar

Tjena! Medlemmar kan redan nu se den senaste vloggen, bli det du också, eller vänta tills imorgon klockan 16:30! Nu har jag gjort det sista träningspasset...

Sista skidpasset?!

Åh helvete vilken vecka det varit, men nu ser jag ljuset! Dagens träning började med TRX-styrka. Sedan gav jag mig av till Bergebo för att...

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here